Kisbér város hivatalos honlapja
           
       

Galéria

Fő tér projekt - időkapszula elhelyezése

2022. március 29. , kedd
Újabb szakaszához érkezett a Fő tér projekt. 2022. március 25-én, pénteken délelőtt a kisbéri városközpont revitalizációs programja keretében Czunyiné dr. Bertalan Judit, térségünk egyéni országgyűlési képviselője és Sinkovicz Zoltán Kisbér város polgármestere sajtótájékoztató keretében elhelyezte az időkapszulát a megújuló rendezvénytéren, a volt Bakony áruház helyén.

Megemlékezés az 1848/49-es forradalom és szabadságharc emlékére

2022. március 16. , szerda
2022. március 14-én tartotta megemlékező ünnepségét Kisbér városa az 1848/49-es forradalom és szabadságharc emlékére, amely a Petőfi Sándor szobor koszorúzásával kezdődött, majd miután az emlékezők átsétáltak fáklyáikkal a Wass Albert Művelődési Központhoz, a színházteremben folytatódott az ünnepség. Az ünnepségen beszédet mondott Czunyiné dr. Bertalan Judit, térségünk egyéni országgyűlési képviselője, majd a Petőfi Sándor Általános Iskola alsó és felső tagozatos diákjainak (énekkar, diákönkormányzat és a művészeti kör diákjai) előadását láthattuk. Az előadást összeállította és betanította Pulai-Morvai Anett és Mocsári László.

Koszorúzás a Petőfi Sándor szobornál - 2022

2022. március 16. , szerda
Koszorúzás a Petőfi szobornál.

A felújított Kisbéri Római Katolikus Plébánia megáldása és ünnepélyes átadása

2022. március 16. , szerda
2022. március 13-án délelőtt, a Kisbéri Nagyboldogasszony Római Katolikus Templomban dr. Veres András győri megyéspüspök által celebrált főpapi szentmisével kezdődött az ünnepség, majd a mise után a hívők és a vendégek átsétáltak a Plébánia épületéhez. Miután dr. Veres András győri megyéspüspök megáldotta a felújított épületet, az ünnepi beszédek következtek.

Állampolgársági eskütétel

2022. március 01. , kedd
Állampolgársági eskütételre került sor Kisbér Város Polgármesteri Hivatalában, 2022. március 1-én, délelőtt. Csalava Renáta, - akit Áder János, Magyarország köztársasági elnöke, 2021. december 01. napján kelt okiratával honosított, - Sinkovicz Zoltán polgármester előtt tette le az állampolgársági esküt, amellyel Magyarország állampolgárává vált.

Kiállítás megnyitó

2022. február 20. , vasárnap
Kiállítás az Oroszlányi Fénnyel Festők Fotóklub panoráma képeiből a Wass Albert Művelődési Központ és Városi Könyvtárban.

Járdafelújítás Kisbéren és Hántán

2022. február 17. , csütörtök
Kisbér Város Önkormányzata pályázatot nyújtott be a Belügyminisztériumhoz „Önkormányzati feladatellátást szolgáló fejlesztések támogatása” tárgyban, melyet 16.249.349 Ft vissza nem térítendő támogatásban részesítettek.

Kisbéri kötődésű emléktábla avatás Budapesten

2022. február 15. , kedd
2022. február 4-én este magyar és lengyel nyelvű emléktábla avatáson vett részt Sinkovicz Zoltán, Kisbér város polgármestere Budapesten, az új Hidegkuti Nándor stadionban, amelyet a lengyel labdarúgó-válogatott első hivatalos mérkőzése és a kisbéri születésű Pozsonyi Imre, az első lengyelországi szövetségi kapitány emlékére állíttatott a Magyar Labdarúgó Szövetség, a Lengyel Labdarúgó Szövetség, az MTK Budapest, Kisbér Városa és a Magyar Sportújságírók Szövetsége.

Újabb fejlesztés a Bánki Donát Szakközépiskolában

2022. február 01. , kedd
Schmidt Csaba, a Tatabányai Szakképzési Centrum kancellárja, Czunyiné dr. Bertalan Judit, választókerületünk egyéni országgyűlési képviselője, Sinkovicz Zoltán, Kisbér város polgármestere és Milus Lajos, az intézmény igazgatója 2022. január 31-én délelőtt, sajtótájékoztató keretében számoltak be az iskola legújabb fejlesztéséről.

Áhítatos építészeti formák

2022. január 24. , hétfő
Kisbér városa ad otthont a Magyar Építészeti Múzeum és Műemlékvédelmi Dokumentációs Központ (MÉM MDK) és a Szegedi Zsidó Hitközség közös utazókiállításának, amely a helyi születésű zsidó építész, Baumhorn Lipót (1860–1932) életművét mutatja be.
1....12345....61
 • Elérhetőségek
 • Galéria
 • Kultúra
 • Látnivalók
 • Munkalehetőségek
 • Sport
 • Szálláshelyek
 • Testületi ülések
 • Videók
 • Városi KönyvtárWass Albert Művelődési Központ
  Kisbér Város Önkormányzata - 2870 Kisbér, Széchenyi u. 2. - Telefon: (+36 34) 552-002 - E-mail: titkarsag@kisber.hu