Kisbér város hivatalos honlapja
           
       

Galéria

MEGEMLÉKEZÉS AZ ARADI VÉRTANÚKRÓL

2018. október 09. , kedd
Kisbér városa 2018. október 6.-án, a Wass Albert Művelődési Központban tartotta megemlékezését az Aradi Vértanúkról.
A Himnusz eléneklése után Takács József, az intézmény igazgatója köszöntötte a megjelenteket, majd Sinkovicz Zoltán, Kisbér város polgármestere emlékezett meg a vértanúkról.

IDŐSEK NAPJA – 2018

2018. október 09. , kedd
A hagyományoknak megfelelően 2018. október 4.-én tartotta Kisbér városa az Idősek Napi ünnepségét a Wass Albert Művelődési Központ kamaratermében.
Takács József, az intézmény igazgatója köszöntötte a megjelent kisbéri szépkorúakat, majd Illyés Irén Zsuzsa kulturális közösségfejlesztő mentor, és dr. Szalai Péter r. alezredes, a Kisbéri Rendőrkapitányság vezetője adott tájékoztatást a nemrég indult „Cselekvő Közösségek aktív közösségi szerepvállalása” című projektről, melynek célja a társadalmi aktivitás növelése és a közösségi szerepvállalás erősítése.

Kutyás bemutató az Állatok Világnapja alkalmából

2018. október 09. , kedd
2018. október 4.-én délelőtt, az Állatok Világnapja alkalmából kutyás bemutatót láthattak a Petőfi Sándor Általános Iskola elsősei és a Gyöngyszem Óvoda csoportjai.

SAJTÓTÁJÉKOZTATÓ A 81-ES SZÁMÚ FŐÚTON

2018. október 05. , péntek
2018. október 4.-én délután, sajtótájékoztató keretében mutatta be Lévai Imre rendőr őrnagy, a Kisbéri Rendőrkapitányság közrendvédelmi-, és közlekedésrendészeti alosztály vezetője – egyben a tábla készítője -, és Kiszely Virág (a tábla tervezője) azt a figyelemfelkeltő táblát, amelyet a 81-es számú főúton helyezett ki a Komárom-Esztergom Megyei Rendőr-főkapitányság.

KISBÉRI EGÉSZSÉGNAPI FUTÁS SCHIRILLA GYÖRGGYEL

2018. október 05. , péntek
KISBÉRI EGÉSZSÉGNAPI FUTÁS SCHIRILLA GYÖRGGYEL. 2018. szeptember 27.-én délelőtt a gimnázium udvarán találkoztak a Petőfi Sándor Általános Iskola és a Táncsics Mihály Gimnázium diákjai és tanárai Schirilla Györggyel, aki Váci Mihály NEM ELÉG című versével köszöntötte a futásra megjelenteket.

Új gépjármű a Sürgősségi Orvosi Ügyeletnek

2018. szeptember 24. , hétfő
A KISBÉRI TÖBBCÉLÚ KISTÉRSÉGI TÁRSULÁS

AUTÓMENTES NAP - 2018.Kisbér

2018. szeptember 24. , hétfő
Autómentes Nap - Kisbér, 2018.szeptember 21.

KLÍMA DÍJ KISBÉR VÁROSÁNAK

2018. szeptember 24. , hétfő
KLÍMA DÍJ KISBÉR VÁROSÁNAK. A Virtuális Erőmű Programot üzemeltető Magyar Innováció és Hatékonyság Nonprofit Kft. 2018. szeptember 20.-i díjátadó gáláján Klímatudatos Önkormányzat 2018 díjjal tüntette ki Kisbér Város Önkormányzatát az elmúlt öt évben, a településen megvalósult energiahatékonysági és megújuló energetikai beruházások megvalósítása, és az így keletkezett energia megtakarítás, valamint az elkövetkező három évben várható energiahatékonysági és megújuló energia beruházások kapcsán.

KÍNAI DELEGÁCIÓ KISBÉREN

2018. szeptember 10. , hétfő
Augusztus végén kerestek meg tolmács útján, hogy a Kínai Siping városának küldöttsége – élén Guo Lingji polgármesterrel - Magyarországon tartózkodik, és testvérvárosi kapcsolat keresése miatt szeretnének Kisbérre látogatni.

Zsivótzky Gyula Sportcsarnok felújított küzdőterének átadása

2018. szeptember 03. , hétfő
ÜNNEPÉLYESEN FELAVATTÁK A KISBÉRI ZSIVÓTZKY GYULA SPORTCSARNOK FELÚJÍTOTT KÜZDŐTERÉT.
1....12345....40
 • Elérhetőségek
 • Galéria
 • Kultúra
 • Látnivalók
 • Munkalehetőségek
 • Sport
 • Szálláshelyek
 • Testületi ülések
 • Videók
 • Városi KönyvtárWass Albert Művelődési Központ
  Kisbér Város Önkormányzata - 2870 Kisbér, Széchenyi u. 2. - Telefon: (+36 34) 552-002 - E-mail: titkarsag@kisber.hu