Kisbér város hivatalos honlapja
           
       

Galéria

Hántai Idősek Napja

2016. november 17. , csütörtök
A hagyományoknak megfelelően idén is köszöntötte Kisbér város önkormányzata az idősek napja alkalmából a 60 év feletti lakosokat, melyet először Hánta városrészben tartottak 2016. november 9-én a Hántai Skrihár József Művelődési Házban.

NOVEMBER 4. NEMZETI GYÁSZNAP

2016. november 05. , szombat
November 4-e nemzeti gyásznap Magyarországon. Ezen a napon az 1956-os forradalom és szabadságharc leverésének, a szovjet csapatok bevonulásának évfordulóján az áldozatokra emlékezünk. Így történt ez Kisbéren is, ahol az ’56-os kopjafánál tartotta a város, és Kisbér lakói a megemlékezést.

Terményáldás Kisbéren

2016. október 03. , hétfő
A hagyományoknak megfelelően 2016. október 2-án délelőtt, a Kiskastélynál tartották, Kisbér Város Önkormányzata, a kisbéri római katolikus, református és evangélikus közösségek szervezésében a Terménymegáldási ünnepséget.

IV. Járási Családi Sportnap

2016. szeptember 12. , hétfő
Zsivótzky Gyula Sportcsarnok
2016.09.10. (este)

Szent István király- és az Államalapítás Ünnepe Kisbéren

2016. augusztus 22. , hétfő
Évről-évre ünneplés és tiszteletadás vár minket Szent István király- és az Államalapítás Ünnepén. Augusztus 20-a az egyik legősibb magyar ünnep, Szent István király ünnepének napja, a keresztény magyar államalapítás, a magyar állam fennállásának emléknapja.
Kisbéren, 2016. augusztus 20-án, a Nagyboldogasszony Római Katolikus Templomban 10 órakor kezdődő ünnepi szentmisével indult a megemlékezés, majd a hagyományoknak megfelelően a Kiskastély kertjében folytatódott. Kőhalmi Endre, a Wass Albert Művelődési Központ és Városi Könyvtár igazgatója köszöntötte a megjelenteket, köztük Czunyiné Dr. Bertalan Juditot, egyéni országgyűlési képviselőnket, Dr. Vida Dórát, a Komárom-Esztergom Megyei Kormányhivatal főigazgatóját, Popovics Györgyöt, a Komárom-Esztergom Megyei Közgyűlés Elnökét és Bozori Zsuzsannát, a Kisbéri Járási Hivatal vezetőjét.

Kisbéri Roma Délután

2016. augusztus 10. , szerda

Magyar Bajnoki Döntő és Fogathajtó verseny

2016. július 29. , péntek
Több mint 40 fogat és népes utánpótlás gyűlt össze a hétvégén megrendezett Fogathajtó versenyen és Bajnoki döntőn Ászáron. Az érdeklődőket gyönyörű fogatok és csodálatos helyszín várta. A bajnokság résztvevői családias vendégszeretetben, és frissen készült finom gasztronómiai finomságokban részesültek!

Kisbéri Napok 2016 - Délutáni és esti programok (07.24.)

2016. július 28. , csütörtök

Kisbéri Napok 2016 - Tihanyi Dániel

2016. július 28. , csütörtök
Vasárnap délután Kisbér hangja, Tihanyi Dániel dobogtatta meg szívünket a tőle megszokott szép hangjával és dalaival, melyet a közönség nagy tapssal és fotózkodással hálált meg. Köszönjük Dániel!

Kisbéri Napok 2016 - Köszönet

2016. július 28. , csütörtök
A délutáni műsorok szünetében Sinkovicz Zoltán polgármester egy kis ajándékkal köszönte meg két embernek a segítségét, akik nagymértékben hozzájárultak az idei Kisbéri Napok sikeréhez.
 • Elérhetőségek
 • Galéria
 • Kultúra
 • Látnivalók
 • Munkalehetőségek
 • Sport
 • Szálláshelyek
 • Testületi ülések
 • Videók
 • Városi KönyvtárWass Albert Művelődési Központ
  Kisbér Város Önkormányzata - 2870 Kisbér, Széchenyi u. 2. - Telefon: (+36 34) 552-002 - E-mail: titkarsag@kisber.hu