Kisbér város hivatalos honlapja
           
       

Galéria

Kisbérről a Donig - Békási Imre kiállítása

2016. február 05. , péntek
2016. február 4-én este tartották meg a Wass Albert Művelődési Központban Békási Imre, „Kisbérről a Donig” című kiállításának ünnepélyes megnyitóját.

Kisbéri Kistérségi Szociális és Gyermekjóléti Alapellátási Központ rajz kiállítása

2016. január 25. , hétfő
2016. január 22. - WAMK
Intézményünk az elmúlt évekhez hasonlóan, immár hatodik alkalommal hirdette meg rajzpályázatát. Ezúttal „Rajzold le kedvenc mesédet vagy versedet!” témakörben vártuk a gyermekek alkotásait.

Ünnepi állománygyűlést tartott Farkas Gábor r. ezredes, a Komárom-Esztergom Megyei Rendőr-főkapitányság vezetője

2016. január 22. , péntek
2016. január 20.-án délelőtt, a Wass Albert Művelődési Központ és Városi Könyvtár színháztermében tartotta ünnepélyes állománygyűlését Farkas Gábor r. ezredes, amelyen megjelent Dr. Pozsgai Zsolt címzetes r. dandártábornok az Országos Rendőr-főkapitányság Humánigazgatási Szolgálatának vezetője az Országos Rendőr Főkapitányság képviseletében, a Kisbéri Rendőrkapitányság állománya, a Kisbéri Járás településeinek polgármesterei, a Komárom–Esztergom Megyei Főügyészség- a Kisbéri Járási Hivatal- és a városi polgárőrség képviselői, Kisbér volt polgármesterei (Dr. Bozori Endre, Dr. Udvardi Erzsébet), Sinkovicz Zoltán Kisbér jelenlegi polgármestere és nem utolsó sorban az ismertetésre kerülő állományparancs két főszereplője, Lovasi Péter r. ezredes és Tóth Gábor r. alezredes

2016 első véradása

2016. január 19. , kedd

Megemlékezés a 73 éve történt doni áttörésről

2016. január 18. , hétfő
A Kisbéri Perczel Mór Honvéd Hagyományőrző Egyesület, a Vitézi Rend és Kisbér Város Önkormányzata 2016. január 17-én délelőtt tartotta megemlékezését, melyet a 73 éve történt doni áttörés emlékére rendeztek.

Kisbér város középületeinek energetikai korszerűsítése

2016. január 05. , kedd
2015. december 28-án délelőtt, a Zsivótzki Gyula Sportcsarnokban tartották meg a „Kisbér város középületeinek energetikai korszerűsítése” projektzáró ünnepségét, melyen részt vett a házigazdákon kívül Czunyiné Dr. Bertalan Judit, a térség egyéni országgyűlési képviselője és köznevelésért felelős államtitkár, Popovics György, a Komárom-Esztergom Megyei Közgyűlés elnöke, Szencz Lajos, a kivitelezést végző SZ-LBAU Kft. ügyvezető igazgatója, a térség polgármesterei, s mindazok akik munkájukkal segítették a projekt kivitelezését.

Kisbéri Városi Karácsony

2016. január 04. , hétfő
2015. december 19-én délután tartotta Kisbér városa karácsonyi ünnepségét a Wass Albert Művelődési Központ és Városi Könyvtár színháztermében.

Hánta Falukarácsony - 2015. december 20. II. rész 40 éves a Hántai Óvoda

2015. december 20. , vasárnap
A Falukarácsony keretében ünnepelték a hántaiak óvodájuk 40 éves fennállását is. Ebből az alkalomból Csőréné Ladányi Edit, az egyesített óvodák vezetője köszöntötte a megjelenteket, aki elmondta, hogy ebben a kis faluban 1975. december 19.-én fogadta először az óvoda fél napra a gyerekeket.

KISBÉR VÁROS DÍSZPOLGÁRA cím

2015. december 19. , szombat
2015. december 19.-én este, a Városi Karácsony ünnepségén került átadásra KISBÉR VÁROS DÍSZPOLGÁRA cím. A képviselő-testület egyhangú döntése alapján ezt a címet Hegedűs Pál kapta meg.

Karácsonyi hangulatban

2015. december 10. , csütörtök
 • Elérhetőségek
 • Galéria
 • Kultúra
 • Látnivalók
 • Munkalehetőségek
 • Sport
 • Szálláshelyek
 • Testületi ülések
 • Videók
 • Városi KönyvtárWass Albert Művelődési Központ
  Kisbér Város Önkormányzata - 2870 Kisbér, Széchenyi u. 2. - Telefon: (+36 34) 552-002 - E-mail: titkarsag@kisber.hu