Kisbér város hivatalos honlapja
           
       

Galéria

Folytatódnak a fejlesztések

2021. április 26. , hétfő
Gőzerővel megkezdődött a Wass Albert Művelődési Központ és a Táncsics Mihály Gimnázium közötti útszakasz teljes átépítése.

Parkoló átadás és faültetés a Föld Napján

2021. április 23. , péntek
A Föld napján, 2021. április 22-én délelőtt sajtótájékoztatóval egybekötve adták át a Kisbér belvárosi városközpont revitalizációja keretén belül, a Kossuth Lajos utca városközponti szakaszán lévő teljesen felújított és átépített 22 állásos parkolót.

Kerékpárkölcsönző az új fogadóépületnél

2021. április 16. , péntek
Két ország kilenc települése vesz részt annak a határon átnyúló kerékpárkölcsönző rendszernek a kiépítésében, amely 1,9 millió euróból valósul meg. A projektet koordináló Pons Danu-bii EGTC-t alkotó hét önkormányzaton kívül (Gúta, Ógyalla, Észak- és Dél-Komárom, Tata, Kisbér, Oroszlány), Naszvad és Érsekújvár is részt vesz a fejlesztésben. A KOMBI Projekt rendszerében a résztvevő kilenc településen 14 gyűjtőállomást fognak elhelyezni, helyszínenként 15-16 dokkolóval. Kisbéren 15 db dokkoló épült meg az új fogadóépület és játszótér mellett. Több, mint 100 kerékpárt vásárolnak a projektben, amelyek harmada elektromos lesz. A KOMBI célja az, hogy az érintett térség településeit kerékpáros közlekedéssel is összekösse. A projekt rugalmasságát az adja, hogy a benne szereplő települések mindegyikén ki lehet bérelni, valamint le is lehet majd adni a kerékpárokat, így környezetbarát zöld közlekedési lehetőséget nyújt a turisták és lakosok számára egyaránt.

Táblák kihelyezése a parkban

2021. április 16. , péntek
A képviselő testület kezdeményezésére 6 db táblát helyezett ki a Kisbéri Városigazgatóság az Angol parkban. A táblákat a Széchenyi 18 Fotó-Grafika-Nyomda készítette.

Felajánlás kisgyermekes családoknak

2021. április 14. , szerda
Az Import-Trade Hungary Kft. 685 db üveg bébiételt ajánlott fel a kisbéri és hántai kisgyermekes családoknak.

Hála és köszönet az ápolóknak!

2021. április 12. , hétfő
Köszönjük Czunyiné dr. Bertalan Judit egyéni országgyűlési képviselőnknek a finom rétest, amellyel meglepte az oltópontunkon szolgálatot teljesítő dolgozóinkat, megköszönve ezzel áldozatos és kitartó munkájukat.

Tisztelet a bátraknak!

2021. március 15. , hétfő
"A haza örök, s nem csak az iránt tartozunk kötelességgel, amely van, hanem az iránt is, amely lehet, s lesz." (Kossuth Lajos)

Elismerés a polgármesternek

2021. március 05. , péntek
2021. március 5-én délelőtt Berdó Gábor Károly, a Székesfehérvári Doni Bajtársi és Kegyeleti Szövetség elnöke és Békási Imre, a Kisbéri Perczel Mór Honvéd Hagyományőrző Egyesület elnöke elismerésüket és köszönetüket fejezték ki Sinkovicz Zoltánnak, Kisbér város polgármesterének azért az önzetlen segítségéért és támogatásáért, amellyel huzamosabb időn át segítette a Doni Hősök tiszteletére rendezett megemlékezéseket.

Könyvbemutató a Kisbéri Batthyány Kázmér Szakkórházban

2021. március 04. , csütörtök
Dr. Kassai-Farkas Ákos c. egyetemi docens, pszichiáter, a Kisbéri Batthyány Kázmér Szakkórház pszichiátriai rehabilitációs osztályvezető főorvosa mutatta be azt a három könyvet, amelyeknek közös jellemzője, hogy megtalálhatóak benne főorvos úr és az osztályon dolgozó Pálos Anna képzőművész-művészetterapeuta írásai is. Publikációikból megtudhatjuk kórházunk pszichiátriai rehabilitációs osztályának, illetve az osztályán belül működő Művészetterápiás Műhely működését és eredményeit, valamint a pszichiátriai rehabilitáció tudományos áttekintését.

Megkezdődtek az új játszótér építési munkálatai a Makettpark mellett

2021. február 26. , péntek
A hét elején átadásra került a munkaterület, és megkezdődtek az új játszótér építési munkálatai a Makettpark mellett.
1....12345....56
 • Elérhetőségek
 • Galéria
 • Kultúra
 • Látnivalók
 • Munkalehetőségek
 • Sport
 • Szálláshelyek
 • Testületi ülések
 • Videók
 • Városi KönyvtárWass Albert Művelődési Központ
  Kisbér Város Önkormányzata - 2870 Kisbér, Széchenyi u. 2. - Telefon: (+36 34) 552-002 - E-mail: titkarsag@kisber.hu