Kisbér város hivatalos honlapja
           
       

Galéria

Boldog Új Évet Kívánunk!

2014. december 30. , kedd

A baba-mama klubban járt a Mikulás

2014. december 11. , csütörtök
A kicsik nagy örömére a baba-mama klubba is ellátogatott a Mikulás, aki ajándékokkal lepte meg az apróságokat. A Mikulás meghallgatta a mondókákat, énekeket, amelyek nagyon megmelengették a lelkét. Még a krampuszoknak is megenyhült a szívük.

Huszár Kriszta textilművész kiállítása

2014. december 05. , péntek
A tegnapi nap folyamán nyílt meg Huszár Kriszta kiállítása. A kiállításon szebbnél szebb textilből megálmodott csodákat láthatunk. A kiállítást Greinerné Ábrahám Erzsébet a Táncsics Mihály Gimnázium rajztanára nyitotta meg, aki jól ismeri Krisztát. Így igazán személyesre és meghatóra sikeredett a megnyitó, aminek során sok apró és igazán fontos dolgokat tudhattunk meg a kiállítási darabok tervezőjéről.

Mese habbal

2014. december 05. , péntek
2014. november 22-én a Körúti Színház járt nálunk, és a Mese habbal című vígjátékukat adták elő a kisbéri nézők nagy örömére. A négy szereplős darab tele volt váratlan és várva várt fordulatokkal.

Trendhagyó irodalomóra a Kávészünet zenekarral

2014. november 20. , csütörtök
Csaknem teljesen megtelt hétfőn fél egykor a Wass Albert Művelődési Központ 400 fős színházterme. A Petőfi Sándor Általános Iskola, a Bánki Donát Szakképző iskola és a Táncsics Mihály gimnázium tanulóiból verbuválódott közönség a Kávészünet zenekar „trendhagyó irodalomóráján” vehetett részt.

Idősek napja 2014.

2014. november 20. , csütörtök
Immáron hagyományosan minden év őszén köszöntjük a 60 év feletti szépkorú hölgyeket és urakat, hogy hálánkat fejezhessük ki az elmúlt évek dolgos hétköznapjaiért és szeretetükért.

Október 23-i megemlékezés

2014. november 20. , csütörtök
Az 1956-os forradalom és szabadságharcra emlékeztünk.

Hőnich Imre intarziakészítő kiállításának megnyitója

2014. november 03. , hétfő
2014. október 21-én nyitottuk meg Hőnich Imre intarziakészítő "Amikor a kivágott fa újraéled" című kiállítását. A megnyitó alkalmával Bozori Szabolcs Radnóti Miklós Nem tudhatom című versét szavalta el, majd Greinerné Ábrahám Erzsébet rajztanár köszöntötte a művész urat és bevezetett minket az intarziakészítés 'hagyományába'.

Jégkirálynő című gyerekszíndarab

2014. október 10. , péntek
A mai nap folyamán a művelődési központ vendége volt a Nektár Színház társulata, akik Grimm klasszikusát a Jégkirálynő című darabot adtál elő a gyereknek.
Az előadások alatt nagyon jó volt a hangulat, a gyerekek énekeltek, tapsoltak és kurjongattak, majd a darab végén a minden színész vágya a "Vissza! Vissza!" is elhangzott az apróságoktól.

Az Aradi Vértanúkra emlékeztünk...

2014. október 10. , péntek
Október 6-án minden évben az 1849-ben Aradon kivégzett szabadságharcosokról, valamint az ugyanekkor Pesten meggyilkolt Batthyány Lajosról, Magyarország első alkotmányos miniszterelnökéről emlékezünk meg.
 • Elérhetőségek
 • Galéria
 • Kultúra
 • Látnivalók
 • Munkalehetőségek
 • Sport
 • Szálláshelyek
 • Testületi ülések
 • Videók
 • Városi KönyvtárWass Albert Művelődési Központ
  Kisbér Város Önkormányzata - 2870 Kisbér, Széchenyi u. 2. - Telefon: (+36 34) 552-002 - E-mail: titkarsag@kisber.hu