Kisbér város hivatalos honlapja
           
       

Galéria

Megemlékezés az 1956-os forradalom és szabadságharc hőseiről

2020. október 24. , szombat
„1956. október 23-a örökké élni fog a szabad emberek és nemzetek emlékezetében. E nap a bátorság, az öntudat és a győzelem napja volt. A történelem kezdete óta nincs még egy nap, mely világosabban mutatja az ember csillapíthatatlan vágyát a szabadság iránt – bármily kicsi is a siker esélye, s bármily nagy is az áldozat, amit követel.”
John F. Kennedy (1960)

Megemlékezés az aradi vértanúkról

2020. október 07. , szerda
Mint minden évben Kisbér városa is megemlékezett ezen a napon a hősökről a Wass Albert Művelődési Központ kiállítótermében.

Közmeghallgatás a városban visszatérően jelentkező szaghatásról

2020. október 02. , péntek
Sinkovicz Zoltán, Kisbér város polgármestere a Wass Albert Művelődési Központ és Városi Könyvtár színháztermébe hívta Kisbér lakóit közmeghallgatásra 2020. szeptember 28-ra, melynek tárgya a városban hosszú évek óta tartó kellemetlen szaghatás.

Állampolgársági eskütétel

2020. szeptember 25. , péntek
Állampolgársági eskütételre került sor Kisbér Város Polgármesteri Hivatalában, 2020. szeptember 24-én, délután kettő órakor. Jámbor-Nagy Rita, - akit Áder János, Magyarország köztársasági elnöke, 2020. május 13. napján kelt okiratával honosított, - Sinkovicz Zoltán polgármester előtt tette le az állampolgársági esküt, amellyel Magyarország állampolgárává vált.

Új színt kapott a Mini-Magyarország Makett Park fogadóépülete

2020. szeptember 22. , kedd
A képviselő-testület döntése alapján átfestésre került a Mini-Magyarország Makett Park új fogadóépülete (Lovarda kicsinyített mása), amely így már tökéletesen illeszkedik a műemlékegyüttesek színéhez.

Harangkoncert Kisbéren

2020. szeptember 07. , hétfő
Igazán színvonalas élményben lehetett része azoknak, akik 2020. szeptember 6-án kilátogattak a kisbéri Kiskastélyba, ahol a Wass Albert Művelődési Központ és Városi Könyvtár meghívására a Szironta Együttes harangkoncertjét láthatták, hallhatták.

A bölcsőde ünnepélyes átadása

2020. augusztus 28. , péntek
Egy régi álom vált valóra 2020. augusztus 27-én délután, amikor ünnepélyesen átadásra került Kisbéren az elkészült új bölcsőde.

A Duna Művészegyüttes Kisbéren

2020. augusztus 28. , péntek
Az Emberi Erőforrások Minisztériumának támogatásával indult 2020 februárjában az általános iskolásoknak összeállított ingyenes program „Kis magyar táncrajz” címmel.

Államalapításunk és az Új Kenyér ünnepe

2020. augusztus 21. , péntek
Augusztus 20-a Magyarország nemzeti-, és hivatalos állami ünnepe, az államalapítás és az államalapító Szent István király emlékére. A nap egyben a magyar katolikus egyház – egyik, Magyarország fővédőszentjének tiszteletére tartott – főünnepe is. Kisbér városa a Nagyboldogasszony Római Katolikus Templomban tartott ünnepi szentmise után tartotta megemlékezését a Kiskastélyban.

Készül az új fogadóépület

2020. augusztus 14. , péntek
A Kisbéri Mini-Magyarország Makettpark új fogadóépületének munkálatai lassan a végéhez közelednek.
1....34567....56
 • Elérhetőségek
 • Galéria
 • Kultúra
 • Látnivalók
 • Munkalehetőségek
 • Sport
 • Szálláshelyek
 • Testületi ülések
 • Videók
 • Városi KönyvtárWass Albert Művelődési Központ
  Kisbér Város Önkormányzata - 2870 Kisbér, Széchenyi u. 2. - Telefon: (+36 34) 552-002 - E-mail: titkarsag@kisber.hu