Kisbér város hivatalos honlapja
           
       

Galéria

Deák Ferenc utca ünnepélyes átadása

2017. január 03. , kedd
Befejeződött a kisbéri Deák Ferenc utca út-, járda-, és csapadékvíz elvezetés korszerűsítésének I. üteme tárgyú projektje, melynek ünnepélyes átadását 2016. december 22-én délelőtt tartottak a Gyöngyszem Óvoda felújított parkolójában.

Városi karácsony

2016. december 23. , péntek
2016. december 21-én este tartotta Kisbér városa karácsonyi ünnepségét a Wass Albert Művelődési Központban.

Adventi negyedik gyertyagyújtás

2016. december 18. , vasárnap
A hideg ellenére, talán most gyűltünk össze a legtöbben az adventi negyedik gyertyagyújtásra. A Hánta-Ászár-Kisbéri Társult Evangélikus Egyházközség nevében Vancsai József evangélikus lelkész ünnepi gondolatai után Szakál Adrien, a Táncsics Mihály Gimnázium diákja adta elő Fabiny Tamás, Szeretet Himnuszának átiratát.

A Kisbéri Pro Cantata Kórus adventi koncertje

2016. december 17. , szombat
(2016. december 17.)

Adventi harmadik gyertyagyújtás

2016. december 13. , kedd
Ismét sokan gyűltünk össze az adventi harmadik (szeretet) gyertyagyújtásra, ahol a Kisbéri Római Katolikus Plébánia és a Kisbéri Református Egyházközség közös műsorát és Vajs Tibor református lelkipásztor ünnepi gondolatait hallhattuk. Az énekkaron kívül a műsorban Kozmáné Apró Piroska, Balogh Petra, Balogh Tamás és Horváth Miklós szerepelt.

Karácsonyi vásár a Petőfi Sándor Általános Iskolában

2016. december 09. , péntek
A hagyományoknak megfelelően ma (december 9.) délelőtt tartották a karácsonyi vásárukat a szülők és a diákok az iskola aulájában. A szülők, és az óra közti szünetekben a diákok árulták a maguk által készített termékeiket. Volt itt minden, karácsonyi dísztárgy, szendvics, forró csoki és szebbnél szebb, szemet gyönyörködtető sütemény. Láthatóan a gyerekek nagyon élvezték a vásározást, hiszen az egyes osztályok bevételei az osztálypénzeket gyarapítják majd. Köszönet mindenkinek aki mindehhez hozzájárult.

Kisbér madártávlatból

2016. december 06. , kedd

Adventi második gyertyagyújtás

2016. december 04. , vasárnap

Adventi első gyertyagyújtás

2016. november 29. , kedd
A Kisbéri Nagyboldogasszony Római Katolikus templom melletti téren gyűlt össze a város apraja nagyja 2016. november 26-án este, az év legizgalmasabb, legünnepibb részének kezdetére, az első adventi gyertyagyújtásra.

CetePaté Bokszgála

2016. november 26. , szombat
A Kisbéri Vállalkozók Sportegyesület és a Székesfehérvári Varkocs György Boksz Club szervezésében Bokszgálát tartottak 2016. november 26-án délután a Zsivótzky Gyula Sportcsarnokban. A rendezvényre 52 versenyző nevezett több településről. Jöttek Tatáról, Tatabányáról (Kalló Team), Székesfehérvárról, Oroszlányból, Pápáról, Dunaújvárosból, Ajkáról (Boxer SE.), Balatonfüredről, Budapestről (MTK, FTC, Edőcs), és természetesen a Kisbéri Vállalkozók Sportegyesület boksz szakosztályának versenyzői. A kisbéri csapat versenyzői Bíró Norbert, Bódi Attila, Cser István, Nyári Krisztofer és Sebestyén József voltak.
1....7891011....31
 • Elérhetőségek
 • Galéria
 • Kultúra
 • Látnivalók
 • Munkalehetőségek
 • Sport
 • Szálláshelyek
 • Testületi ülések
 • Videók
 • Városi KönyvtárWass Albert Művelődési Központ
  Kisbér Város Önkormányzata - 2870 Kisbér, Széchenyi u. 2. - Telefon: (+36 34) 552-002 - E-mail: titkarsag@kisber.hu