Kisbér város hivatalos honlapja
           
       

Bakonysárkány - Szociális iroda kapott helyet Bakonysárkányon

2012. június 14. , csütörtök
Bakonysárkány - Szociális iroda kapott helyet BakonysárkányonBakonysárkány - Szociális iroda kapott helyet BakonysárkányonBakonysárkány - Szociális iroda kapott helyet BakonysárkányonBakonysárkány - Szociális iroda kapott helyet BakonysárkányonBakonysárkány - Szociális iroda kapott helyet Bakonysárkányon

Jobb körülmények között segítik a családokat és a rászorulókat a kisbéri kistérségben. A szolgáltatások, már Bakonysárkányon is elérhetőek. A szociális irodában, a szakellátásnak a szakembereivel, találkozhatnak a rászorulók, illetve ez egy olyan információs központ is lesz, ahol mindenki tudja jelezni a problémáját.

Bakonysárkány községben, a szociális irodát, a polgármesteri hivatal mögötti szolgálati lakásban található egyik főhelyiségben alakították ki. A Polgármesteri Hivatal mögötti épület bejáratát akadálymentesítették, melyen keresztül az iroda könnyen megközelíthető. Az épületben a főbejárat helye nem változott, az előtérből várót alakítottak ki, ebből nyílik a szociális iroda. A jelenlegi fürdőszoba helyén egy közös előtérből nyíló férfi valamint egy női wc kapott helyet. A falakat újrafestették, a vizes helyiségekben pedig új csempeburkolat készült. Az irodában lévő parkettát felújították. A nyílászárókat kicserélték. A meglévő lapradiátorokat lecserélték, a WC-kbe új lapradiátorok kerültek, a fűtésvezeték meghosszabbításával, a fal belső síkján. A konnektorokat, villanykapcsolókat és lámpákat is újakra cserélték.
A Kisbéri Többcélú Kistérségi Társulás, a Családok és időskorúak szociális ellátásának kistérségi szintű fejlesztése című projekt megvalósításához nyert támogatást. Az Európai Unió és a Magyar Állam által nyújtott összeg 143 912 703,-Ft. Az Új Széchenyi Terv keretében, a Kisbéri kistérség szociális és gyermekjóléti alapszolgáltatási központ alapvető infrastrukturális feltételei, 161,6 mFt-ból valósultak meg. A szolgáltatások - a nappali ellátás kivételével, minden településen, önálló helyszínen elérhetővé váltak, amely megsokszorozza a munkavégzés hatékonyságát. Az épület felújításokkal 15 új telephely jött létre, és a központ is megújult. A családsegítő központ munkatársai nemcsak Kisbéren, hanem a térség községeiben is segítenek a hozzájuk forduló rászorulókon.


Letölthető PDF formátumban:
Szociális iroda kapott helyet Bakonysárkányon

 • Elérhetőségek
 • Galéria
 • Kultúra
 • Látnivalók
 • Munkalehetőségek
 • Sport
 • Szálláshelyek
 • Testületi ülések
 • Videók
 • Városi KönyvtárWass Albert Művelődési Központ
  Kisbér Város Önkormányzata - 2870 Kisbér, Széchenyi u. 2. - Telefon: (+36 34) 552-002 - E-mail: titkarsag@kisber.hu