Kisbér város hivatalos honlapja
           
       

Császár - Császáron egy szociális alapszolgáltatási irodát alakítottak ki

2012. június 14. , csütörtök
Császár - Császáron egy szociális alapszolgáltatási irodát alakítottak kiCsászár - Császáron egy szociális alapszolgáltatási irodát alakítottak kiCsászár - Császáron egy szociális alapszolgáltatási irodát alakítottak kiCsászár - Császáron egy szociális alapszolgáltatási irodát alakítottak kiCsászár - Császáron egy szociális alapszolgáltatási irodát alakítottak ki

Jobb körülmények között segítik a családokat és a rászorulókat a kisbéri kistérségben. A szolgáltatások, már Császáron is elérhetőek. A szociális irodában, a szakellátásnak a szakembereivel, találkozhatnak a rászorulók, illetve ez egy olyan információs központ is lesz, ahol mindenki tudja jelezni a problémáját.

Császáron egy szociális alapszolgáltatási irodát alakítottak ki. A település nem rendelkezett szociális iroda funkcióval megbízott helyiséggel. A projekt kialakítására a volt Polgárőri irodahelyiséget jelölték ki. Az irodahelyiség bejáratát is akadálymentesítették, melyen keresztül az iroda könnyen megközelíthetővé vált. A falakon kijavították a vakolatot, glettelték, majd újra festették a felületet. A csatlakozó falfelületek kontrasztos színezéssel készültek. A helyiség nyílászáróit is kicserélték. A bejárati ajtó helye megváltozott, amelyet új, hőszigetelt, fokozott légzárású, üvegezett műanyag bejárati ajtóra cseréltek. Az épületben a meglévő konvektorokat, valamint a lámpákat, konnektorokat és villanykapcsolókat is kicserélték.
A Kisbéri Többcélú Kistérségi Társulás, a Családok és időskorúak szociális ellátásának kistérségi szintű fejlesztése című projekt megvalósításához nyert támogatást. Az Európai Unió és a Magyar Állam által nyújtott összeg 143 912 703,-Ft. Az Új Széchenyi Terv keretében, a Kisbéri kistérség szociális és gyermekjóléti alapszolgáltatási központ alapvető infrastrukturális feltételei, 161,6 mFt-ból valósultak meg. A szolgáltatások - a nappali ellátás kivételével, minden településen, önálló helyszínen elérhetővé váltak, amely megsokszorozza a munkavégzés hatékonyságát. Az épület felújításokkal 15 új telephely jött létre, és a központ is megújult. A családsegítő központ munkatársai nemcsak Kisbéren, hanem a térség községeiben is segítenek a hozzájuk forduló rászorulókon.


Letölthető PDF formátumban:
Császáron egy szociális alapszolgáltatási irodát alakítottak ki

Császár - Császáron egy szociális alapszolgáltatási irodát alakítottak ki
 • Elérhetőségek
 • Galéria
 • Kultúra
 • Látnivalók
 • Munkalehetőségek
 • Sport
 • Szálláshelyek
 • Testületi ülések
 • Videók
 • Városi KönyvtárWass Albert Művelődési Központ
  Kisbér Város Önkormányzata - 2870 Kisbér, Széchenyi u. 2. - Telefon: (+36 34) 552-002 - E-mail: titkarsag@kisber.hu