Kisbér város hivatalos honlapja
           
       

Vérteskethely - Vérteskethelyen is található szociális iroda

2012. június 14. , csütörtök
Vérteskethely - Vérteskethelyen is található szociális irodaVérteskethely - Vérteskethelyen is található szociális irodaVérteskethely - Vérteskethelyen is található szociális irodaVérteskethely - Vérteskethelyen is található szociális irodaVérteskethely - Vérteskethelyen is található szociális iroda

Jobb körülmények között segítik a családokat és a rászorulókat a kisbéri kistérségben. A szolgáltatások, már Vérteskethelyen is elérhetőek. A szociális irodában, a szakellátásnak a szakembereivel, találkozhatnak a rászorulók, illetve ez egy olyan információs központ is lesz, ahol mindenki tudja jelezni a problémáját.

Vérteskethelyen a projekt kialakítására a Polgármesteri Hivatal melletti használaton kívüli iskolaépületében található, utcafronton lévő helyiséget jelölték ki. A helység teljes mértékben akadálymentesített. Az épületben a főbejárat helye nem változott, az előtérből várót alakítottak ki, ebből nyílik a szociális iroda. Felújítottak továbbá egy darab felnőtt WC-t is. A falakat újravakolták és festették. A parkettát is felújították. A bejárati ajtót egy új, műanyag, hőszigetelt ajtóra cserélték. A belső iroda ajtót felújították. A WC előtér ajtót illetve a WC ajtót papírrács betétes, dekorfóliázott fa beltéri ajtóra cserélték. Mind az előtérben, mind az irodában az ablakokat kicserélték, helyettük új, hőszigetelt, fokozott légzárású műanyag ablakot helyeztek el. A konnektorokat, villanykapcsolókat és lámpákat kicserélték. A meglévő radiátorok helyett új lapradiátorokat építettek be. Az irodában található mosdót is újra cserélték.
A Kisbéri Többcélú Kistérségi Társulás, a Családok és időskorúak szociális ellátásának kistérségi szintű fejlesztése című projekt megvalósításához nyert támogatást. Az Európai Unió és a Magyar Állam által nyújtott összeg 143 912 703,-Ft. Az Új Széchenyi Terv keretében, a Kisbéri kistérség szociális és gyermekjóléti alapszolgáltatási központ alapvető infrastrukturális feltételei, 161,6 mFt-ból valósultak meg. A szolgáltatások - a nappali ellátás kivételével, minden településen, önálló helyszínen elérhetővé váltak, amely megsokszorozza a munkavégzés hatékonyságát. Az épület felújításokkal 15 új telephely jött létre, és a központ is megújult. A családsegítő központ munkatársai nemcsak Kisbéren, hanem a térség községeiben is segítenek a hozzájuk forduló rászorulókon.


Letölthető PDF formátumban:
Vérteskethelyen is található szociális iroda

Vérteskethely - Vérteskethelyen is található szociális iroda
Vérteskethely - Vérteskethelyen is található szociális iroda
 • Elérhetőségek
 • Galéria
 • Kultúra
 • Látnivalók
 • Munkalehetőségek
 • Sport
 • Szálláshelyek
 • Testületi ülések
 • Videók
 • Városi KönyvtárWass Albert Művelődési Központ
  Kisbér Város Önkormányzata - 2870 Kisbér, Széchenyi u. 2. - Telefon: (+36 34) 552-002 - E-mail: titkarsag@kisber.hu