Kisbér város hivatalos honlapja
           
       

Közélet

Emlékezzünk együtt az 1848/49-es forradalom és szabadságharcra 2011. március 15-én!

2011. március 15. , kedd
10:00 - Ünnepi műsor a Petőfi Sándor Általános Iskolában, Ünnepi beszédet mond: Dákai József, Koszorúzás a Petőfi szobornál

Március 15-i programajánló

2011. március 14. , hétfő
A Szegény Sudár Anna egy erdélyi magyar asszony képzelt naplója, amely az 1989. decemberében lezajlott romániai "forradalom" előtti időkben játszódik. Az első és mindmáig egyetlen regény, amelyet anyaországbeli í­ró alkotott a romániai magyarság- és más hasonló körülmények között élő magyar népcsoportok sorskérdéseiről.

Adó 1%-ról

2011. március 14. , hétfő
A személyi jövedelemadó bevallás időszaka megkezdődött. Felhívjuk Tisztelt Olvasóink figyelmét, hogy adójuk 1+1%-ról a bevallások benyújtása során rendelkezni lehet. 1%-ról közhasznú szervezeteknek, 1%-ról az egyházaknak és kiemelt költségvetési célokra lehet adakozni.

Újjá alakult a Bánki alapítvány

2011. március 14. , hétfő
A kuratóriumi ülésen a régi és új tagok együtt döntöttek az új alapszabály szövegéről és a kuratórium összetételéről, mely a következő:

Hivatali hírek

2011. március 14. , hétfő
2011. március 10-én aljegyzőt választott a képviselő testület. A hat beérkezett pályázatból 3 volt érvényes. Az állást Dr. Szeiffert Ivett nyerte el. Megbízatása határozatlan időre szól.

Végveszélyben a kisbéri Nagyboldogasszony templom - Felhívás!

2011. március 14. , hétfő
Tisztelt Cégvezető Úr/Asszony! Bajkai Csaba, mint a kisbéri Római Katolikus Plébánia esperes-plébánosa egy kéréssel fordulok Önökhöz.

Kedves Olvasók!

2011. március 14. , hétfő
Ezúton tájékoztatjuk Önöket, hogy a Wass Albert Művelődési Központ honlapján (www.wamk.hu) az elmúlt hetekben frissítés történt, így már naprakész információkkal szolgálunk Önöknek az oldalon rendezvényeinkről, állandó és időszakos programjainkról, valamint a későbbiek folyamán a környékbeli művelődési lehetőségekről is.

Beszámoló a farsangról: X. Városi Farsang Kisbéren

2011. március 14. , hétfő
Március 4-én pénteken gyülekezett a város apraja-nagyja a jól bevált helyen, hogy ismét felvonulhassanak vidámabbnál vidámabb, színes maskaráikban. Dömötör Gyuri bácsiék egy kis munícióval, fánkkal, forralt borral és teával várták az izgatott felvonulókat.

Beszámoló a Gimnáziumból - Szülők-nevelők bálja

2011. március 11. , péntek
Szülők és segítő pedagógusok összefogásával, a diákok aktív közreműködésével került megrendezésre a hagyományos Táncsicsos szülők-nevelők bálja február 19-én a kisbéri Wass Albert Művelődési Ház kamaratermében.

Tájékoztatás az Élelmiszerbank pályázatról

2011. március 11. , péntek
A Magyar Élelmiszerbank Egyesület „Élelmiszerbank adományszétosztási együttműködés 2011” címmel hirdetett pályázatot.
 • Elérhetőségek
 • Galéria
 • Kultúra
 • Látnivalók
 • Munkalehetőségek
 • Sport
 • Szálláshelyek
 • Testületi ülések
 • Videók
 • Városi KönyvtárWass Albert Művelődési Központ
  Kisbér Város Önkormányzata - 2870 Kisbér, Széchenyi u. 2. - Telefon: (+36 34) 552-002 - E-mail: titkarsag@kisber.hu