Kisbér város hivatalos honlapja
           
       

Közélet

Polgármesteri Hivatal hírei

2011. április 04. , hétfő
Kisbér Város Önkormányzata egységes utcanév tábla rendszert kíván kialakítani a város területén. A gyártóval egyeztetve, 2.500 Ft–os áron kaphatjuk meg a dekoratív, városi címert és utcanevet tartalmazó fémlemez táblákat, melyek kb. 50 cm hosszúak és 20 cm szélesek.

„Ha aggódsz, vagy valami bajod van – irány a kávéház!”

2011. március 29. , kedd
A TMG Színjátszó Csoportja és Képzőművész Köre szeretettel vár Mindenkit, 2011. április 1-jén 17.00-kor a Wass Albert M. K. kamaratermébe egy kávéházi hangulatot idéző délutánra!

Képviselőtestületi döntés a Kiskastély alagsorának hasznosításáról

2011. március 29. , kedd
Vállalkozói érdeklődésre a Kisbér Város Önkormányzatának Képviselő-testülete 2011. január 13-ai ülésén tárgyalta a Kiskastély alagsorának hasznosítását. 15/2011. (I.13.). sz. határozatában a Kiskastély alagsorának idegenforgalmi, vendéglátási, turisztikai célú hasznosításának meghirdetését rendelte el.

A kisbéri adózók által 2010-ben fizetett kommunális adók felhasználásáról

2011. március 27. , vasárnap
A helyi önkormányzatok – így Kisbér Város Önkormányzata is - feladatai ellátásának feltételeit saját bevételekből, átengedett központi adókból, más gazdálkodó szervektől átvett bevételekből, központi költségvetési normatív hozzájárulásokból, valamint támogatásokból teremti meg.

A helyi adózást érintő változások 2011-ben

2011. március 27. , vasárnap
Kisbér Város Önkormányzatának képviselő-testülete 2010. december 10-ei ülésén 15/2010. (XII.9.) számú rendeletének megalkotásával egyhangúan döntött néhány, a helyi adókkal kapcsolatos adókötelezettséget érintő változtatásról.

HULLADÉK HÍRADÓ

2011. március 25. , péntek
A Saubermacher–Bicske Kft., Kisbér Önkormányzata és az
ÖKO-Pannon Nonprofit Kft. közös hírlevele

Tisztelt Civil Szervezet/Alapítvány/Egyesület Vezetője, Képviselője!

2011. március 25. , péntek
Kisbér Város Önkormányzata a jövőben is támogatni kívánja azon helyi civil szervezetek működését, melyek városunk közéletében tevékenyen részt vesznek, illetve részt kívánnak venni.

FELHÍVÁS!

2011. március 23. , szerda
2010. évben jelentős károkat okozott a hirtelen lezúduló, nagy mennyiségű csapadék. A hasonló problémák elkerülése érdekében kérem Önöket, hogy az utcán, a tulajdonukban lévő ingatlan előtt az árkokat kitisztítani és tisztán tartani szíveskedjenek, ezzel biztosítva a víz szabad, akadály nélküli áramlását.

Beszámoló a március 15-i ünnepségről

2011. március 23. , szerda
Március 15-én délelőtt 10 órától az Általános Iskola 7. évfolyamos diákjai, valamint az énekkar adtak ünnepi műsort az iskola aulájában felállított színpadon. A méltó ünnepléshez sokat hozzáadó rendezvényt az ének és próza mellett tánccal is színesítették a helyi gyermek néptáncegyüttes tagjai.

Kitüntetés – Lovagkereszt a főorvosnak

2011. március 23. , szerda
Dr. Réthelyi Miklós nemzeti erőforrás miniszter az Iparművészeti Múzeumban adta át A Magyar Köztársasági Érdemrend lovagkeresztjét szakmai munkája elismeréseként dr. Fehér Miklósnak, a kisbéri Batthyány Kázmér Szakkórház és Rendelőintézet Rehabilitációs Osztály osztályvezető főorvosának.
 • Elérhetőségek
 • Galéria
 • Kultúra
 • Látnivalók
 • Munkalehetőségek
 • Sport
 • Szálláshelyek
 • Testületi ülések
 • Videók
 • Városi KönyvtárWass Albert Művelődési Központ
  Kisbér Város Önkormányzata - 2870 Kisbér, Széchenyi u. 2. - Telefon: (+36 34) 552-002 - E-mail: titkarsag@kisber.hu