Kisbér város hivatalos honlapja
           
       

Közélet

Generális vizitáció a kisbéri református gyülekezetben

2011. április 04. , hétfő
Ünnepi istentisztelet volt a kisbéri református gyülekezetben március közepén. Steinbach József dunántúli püspök és az egyházkerület vezetői látogattak el városunkba. Az évenkénti kanonika vizitáció mellett létezik egy úgynevezett generális vizitáció is, amikor az egyházkerület püspöke keres fel egy-egy gyülekezetet.

Városigazgatóság hírei

2011. április 04. , hétfő
A tavasz közeledtével a városigazgatóságra a szokásosnál is nagyobb, felfokozottabb elvárások nehezednek. Az idei évtől a szokásosan nehéz közmunkaprogramban való részvétel tovább nehezedett, a tudott megszorítások miatt.

Polgármesteri Hivatal hírei

2011. április 04. , hétfő
Kisbér Város Önkormányzata egységes utcanév tábla rendszert kíván kialakítani a város területén. A gyártóval egyeztetve, 2.500 Ft–os áron kaphatjuk meg a dekoratív, városi címert és utcanevet tartalmazó fémlemez táblákat, melyek kb. 50 cm hosszúak és 20 cm szélesek.

„Ha aggódsz, vagy valami bajod van – irány a kávéház!”

2011. március 29. , kedd
A TMG Színjátszó Csoportja és Képzőművész Köre szeretettel vár Mindenkit, 2011. április 1-jén 17.00-kor a Wass Albert M. K. kamaratermébe egy kávéházi hangulatot idéző délutánra!

Képviselőtestületi döntés a Kiskastély alagsorának hasznosításáról

2011. március 29. , kedd
Vállalkozói érdeklődésre a Kisbér Város Önkormányzatának Képviselő-testülete 2011. január 13-ai ülésén tárgyalta a Kiskastély alagsorának hasznosítását. 15/2011. (I.13.). sz. határozatában a Kiskastély alagsorának idegenforgalmi, vendéglátási, turisztikai célú hasznosításának meghirdetését rendelte el.

A kisbéri adózók által 2010-ben fizetett kommunális adók felhasználásáról

2011. március 27. , vasárnap
A helyi önkormányzatok – így Kisbér Város Önkormányzata is - feladatai ellátásának feltételeit saját bevételekből, átengedett központi adókból, más gazdálkodó szervektől átvett bevételekből, központi költségvetési normatív hozzájárulásokból, valamint támogatásokból teremti meg.

A helyi adózást érintő változások 2011-ben

2011. március 27. , vasárnap
Kisbér Város Önkormányzatának képviselő-testülete 2010. december 10-ei ülésén 15/2010. (XII.9.) számú rendeletének megalkotásával egyhangúan döntött néhány, a helyi adókkal kapcsolatos adókötelezettséget érintő változtatásról.

HULLADÉK HÍRADÓ

2011. március 25. , péntek
A Saubermacher–Bicske Kft., Kisbér Önkormányzata és az
ÖKO-Pannon Nonprofit Kft. közös hírlevele

Tisztelt Civil Szervezet/Alapítvány/Egyesület Vezetője, Képviselője!

2011. március 25. , péntek
Kisbér Város Önkormányzata a jövőben is támogatni kívánja azon helyi civil szervezetek működését, melyek városunk közéletében tevékenyen részt vesznek, illetve részt kívánnak venni.

FELHÍVÁS!

2011. március 23. , szerda
2010. évben jelentős károkat okozott a hirtelen lezúduló, nagy mennyiségű csapadék. A hasonló problémák elkerülése érdekében kérem Önöket, hogy az utcán, a tulajdonukban lévő ingatlan előtt az árkokat kitisztítani és tisztán tartani szíveskedjenek, ezzel biztosítva a víz szabad, akadály nélküli áramlását.
 • Elérhetőségek
 • Galéria
 • Kultúra
 • Látnivalók
 • Munkalehetőségek
 • Sport
 • Szálláshelyek
 • Testületi ülések
 • Videók
 • Városi KönyvtárWass Albert Művelődési Központ
  Kisbér Város Önkormányzata - 2870 Kisbér, Széchenyi u. 2. - Telefon: (+36 34) 552-002 - E-mail: titkarsag@kisber.hu