Kisbér város hivatalos honlapja
           
       

Közélet

Hivatali hírek

2011. március 14. , hétfő
2011. március 10-én aljegyzőt választott a képviselő testület. A hat beérkezett pályázatból 3 volt érvényes. Az állást Dr. Szeiffert Ivett nyerte el. Megbízatása határozatlan időre szól.

Végveszélyben a kisbéri Nagyboldogasszony templom - Felhívás!

2011. március 14. , hétfő
Tisztelt Cégvezető Úr/Asszony! Bajkai Csaba, mint a kisbéri Római Katolikus Plébánia esperes-plébánosa egy kéréssel fordulok Önökhöz.

Kedves Olvasók!

2011. március 14. , hétfő
Ezúton tájékoztatjuk Önöket, hogy a Wass Albert Művelődési Központ honlapján (www.wamk.hu) az elmúlt hetekben frissítés történt, így már naprakész információkkal szolgálunk Önöknek az oldalon rendezvényeinkről, állandó és időszakos programjainkról, valamint a későbbiek folyamán a környékbeli művelődési lehetőségekről is.

Beszámoló a farsangról: X. Városi Farsang Kisbéren

2011. március 14. , hétfő
Március 4-én pénteken gyülekezett a város apraja-nagyja a jól bevált helyen, hogy ismét felvonulhassanak vidámabbnál vidámabb, színes maskaráikban. Dömötör Gyuri bácsiék egy kis munícióval, fánkkal, forralt borral és teával várták az izgatott felvonulókat.

Beszámoló a Gimnáziumból - Szülők-nevelők bálja

2011. március 11. , péntek
Szülők és segítő pedagógusok összefogásával, a diákok aktív közreműködésével került megrendezésre a hagyományos Táncsicsos szülők-nevelők bálja február 19-én a kisbéri Wass Albert Művelődési Ház kamaratermében.

Tájékoztatás az Élelmiszerbank pályázatról

2011. március 11. , péntek
A Magyar Élelmiszerbank Egyesület „Élelmiszerbank adományszétosztási együttműködés 2011” címmel hirdetett pályázatot.

Igazgatói kinevezés a WAMK-ban

2011. március 10. , csütörtök
Kisbér Város Polgármesteri Hivatala 2011.március 01-től határozott időre megbízta Vanyáné Miklós Ildikót a Művelődési ház vezetésével az új igazgatói poszt betöltéséig. Kiemelt köszönetet mondunk nyilvánosan is Vida Gyulánénak az eddigi önzetlen munkájáért.

Városigazgatói pályázat

2011. március 10. , csütörtök
Eredménytelennek nyilvánította a testület a pályázatot. Ezzel a döntéssel azt is megerősítette, hogy nem kíván változtatni a jelenlegi vezetési struktúrán.

Hivatali hírek

2011. március 10. , csütörtök
2011. február 28-án elfogadta a képviselő testület a 2011. évi költségvetést. A költségvetés teljes anyaga olvasható lesz a honlapon.

Hírek a térségből - Ács

2011. március 10. , csütörtök
Lakatos Béla, Ács község polgármestere a Soros alapítvány támogatásával roma felnőttek részére – az általános iskola 7., 8. osztály megszerzése, befejezése céljából oktatást indított Ácson.
 • Elérhetőségek
 • Galéria
 • Kultúra
 • Látnivalók
 • Munkalehetőségek
 • Sport
 • Szálláshelyek
 • Testületi ülések
 • Videók
 • Városi KönyvtárWass Albert Művelődési Központ
  Kisbér Város Önkormányzata - 2870 Kisbér, Széchenyi u. 2. - Telefon: (+36 34) 552-002 - E-mail: titkarsag@kisber.hu