Kisbér város hivatalos honlapja
           
       

Közélet

MIKULÁS-VÁRÓ MULATSÁG

2010. december 02. , csütörtök
Skrihár József Művelődési Ház, Hánta
2010. december 5. (vasárnap) 16 órától

Mit kell tudnunk a HPV (Human Papilloma Vírus) fertőzésről és a megelőzésről?

2010. december 02. , csütörtök
A méhnyakrák (cervix) a nők daganatos eredetű halálozásának második leggyakoribb oka világszerte. A becslések szerint minden évben mintegy 500 ezer új eset fordul elő és évente 270 ezer nő veszíti el életét a méhnyakrák következtében.

Kisbérről tudósított a Mária Rádió

2010. november 28. , vasárnap
Ismét egy jeles eseménynek lehetett szem és fültanúja nemcsak Kisbér hívő közössége, hanem sokan mások is, akik a Mária Rádión keresztül kapcsolódtak be a vasárnapi szentmisébe.

Őszi Ízek Fesztiválja

2010. november 28. , vasárnap
Szép napra virradt november 20-a. Az időjárás kedvezett a fesztivál hangulatnak, melynek a Kisbéri Lovarda adott otthont.

TRÓJA

2010. november 28. , vasárnap
Az est folyamán láthattuk azt a musicalt, ami Homérosz híres műve, az Iliász alapján készült, ötvözve és merítve a világhírű Trója című Hollywoodi film egyes jeleneteinek részletéből.

A százéves Erzsi nénink

2010. november 28. , vasárnap
Századik születésnapját ünnepelte Fodor Imréné Erzsi néni a kisbéri Őszi Napfény Idősek Otthonában.

Így rontottuk el, legyen kiút!

2010. november 27. , szombat
Való igaz, most már látjuk, elvétettük, elvesztettük termelő és gazdálkodó képességünket, elrontottuk, ami jól működött. A magyar mezőgazdaság és élelmiszeripar, messze nem képes adottságai és lehetőségei szerint gazdálkodni.

Kincsem születése

2010. november 25. , csütörtök
Kisbéri emberek lévén, büszkék vagyunk múltunkra, történelmünkre, így városunk történelmének fontos személyiségeire, sőt lovaira. A csodás versenyló, a Kincsem minden korban figyelmet érdemel. Örömmel újságoljuk el, adjuk közhírré a következő sorokat.

Malomsoki László

Szüreti bálon ropták a táncot a hántaiak

2010. november 25. , csütörtök
Október 16-án 19 órától hagyományőrző jellegű műsorral indítottuk az aznapi szüreti bált a hántai Skrihár József Művelődési Házban. A Lurkó Klub lelkes kis tagjaival hangulatkeltésként felelevenítettük a szüretek, a szüreti felvonulások szokásait; volt szüreti szőlőkoszorú,eljátszottuk a szőlőlopást is.

Szüret Kisbéren, a Véncser dűlőben

2010. november 24. , szerda
Befejeződött a szüret. A hagyományoknak megfelelően szeptember közepén kezdődött az őszt leginkább szimbolizáló gyümölcs szedése Jaross János szőlőjében, a Véncser dűlőben. Ebben a család tagjai segédkeztek. Több korosztályban immáron az unokák is serényen szedték a szőlőt, Jancsi bácsi és Ildikó asszony nagy örömére.
 • Elérhetőségek
 • Galéria
 • Kultúra
 • Látnivalók
 • Munkalehetőségek
 • Sport
 • Szálláshelyek
 • Testületi ülések
 • Videók
 • Városi KönyvtárWass Albert Művelődési Központ
  Kisbér Város Önkormányzata - 2870 Kisbér, Széchenyi u. 2. - Telefon: (+36 34) 552-002 - E-mail: titkarsag@kisber.hu