Kisbér város hivatalos honlapja
           
       

Sport

Ünnepélyesen átadták a Vágta Fitness centrumot

2016. június 06. , hétfő
2016. június 3-án este ünnepélyesen átadták a Vállalkozók Sportegyesülete által működtetett Vágta Fitness centrumot. Sinkovicz Zoltán polgármester, az épületet hasznosító önkormányzat nevében köszöntötte a vendégeket, majd részletes tájékoztatást adott a Lovarda és épületegyüttesei hasznosításba vételétől a jelenlegi átadásig történtekről.

Kenuzás a kisbéri tavon

2016. május 30. , hétfő

Kisbérre érkezett a II. Nemzeti Bor Maraton

2016. május 20. , péntek
A bor és a futás közös eleme a szabadság élménye. Az emberek nem kényszerből indulnak el futni vagy töltenek ki egy pohár bort. Mozogni és borozni szeretetteljes dolog. Ezt fejezik ki a Nemzeti Bor Maratonnal, amely mára hazánk legnagyobb közösségi élményeinek egyike lett.

Pénteken elrajtol a II. Nemzeti Bor Maraton!

2016. május 12. , csütörtök
Pénteken, 2016. május 13-án, reggel 8:30 perckor Soltvadkerten elrajtol az ország egyik legnagyobb szabadidősport és közösségi rendezvénysorozata, a Nemzeti Bor Maraton. 10 napon át és 2057 km-en keresztül, 123 magyarországi település részvételével zajlanak majd az idei események. A megnyitóünnepségen részt vesz többek között Dr. Szabó Tünde, Magyarország Sportért Felelős Államtitkára, a Nemzeti Bor Maraton Védnöke; Dr. Oravecz Márton, a Nemzeti Élelmiszerlánc-biztonsági Hivatal elnöke; Lehoczki Ferenc, Soltvadkert polgármestere és Frittmann János, a Nemzeti Bor Maraton Borszakmai Védnöke.

Petőfi suli - eredmények

2016. május 09. , hétfő
Május első hetében a diákolimpia megyei döntőjén voltunk, a tatai Edzőtáborban, iskolánk legjobb atlétáival. Hétfőn,15 perces zápor frissítette a levegőt, miközben az egyéni versenyen szerepeltek tanulóink. Marák Levente (8.a), magasugrásban 170 cm-t átugorva, megyei bajnok lett. Kégl Marcell (6.a) a kislabdahajításban, a bronzérmet szerezte meg 58 m-rel. Kedden a 7-8. évfolyamosaink, öt próba csapatversenyen, szakadó esőben teljesítették a 800 m síkfutást. A lányok a negyedik, fiúk a hatodik helyet szerezték meg.

24 nap múlva jön a Nemzeti Bor Maraton!

2016. április 25. , hétfő
2016. április 25-én délelőtt tartott egyeztető megbeszélést Sinkovicz Zoltán polgármester a Nemzeti Bor Maraton kisbéri eseményeinek szervezőivel. A maraton (futó és kerékpáros) május 19-én 12 óra 40 perckor indul Pannonhalmáról és 13 óra 52 perckor érkezik Kisbérre, majd a csatlakozó futókkal a Zsivótzky Gyula Sportcsarnoknál tartanak pihenőt. Itt a Kis Langallik néptáncegyüttes tart egy kis bemutatót, az Ászár Körzet Hegyközség borászai és pincészetei kínálják boraikat, s arra koccintunk, hogy együtt ünnepelünk, hogy együtt fut a nemzet. Miután a maratonosok elfogyasztották a város kínálta szendvicseket és üdítőket, a régi vérteskethelyi úton (Vásártér utca) folytatják tovább a távot Bokodra.

A Pannonhalma-Kisbér távon Kisbért 1 fő, Herczeg Bálint kerékpáros képviseli, akinek a starthoz szállításáról a város gondoskodik.

Nemzeti Bor Maraton - MOZGÓKÉPEK pályázat

2016. április 18. , hétfő
A Nemzeti Bor Maraton együttműködésével, a Monori Bortárs Filmfesztivál új pályázati kategóriát vezet be NEMZETI BOR MARATON MOZGÓKÉPEK címmel.

Szervezés alatt a Nemzeti Bor Maraton

2016. április 18. , hétfő
Emlékeztetőként küldenénk a 2016. május 13-22. között megrendezésre kerülő II. Nemzeti Bor Maratonnal kapcsolatos határidőket!

Húsvét-Kupa Kisbér-Hántán

2016. április 18. , hétfő
A hagyománynak megfelelően immár a 15. alkalommal rendezte meg, a Jobb Dáma Sportegyesület Hántán a Húsvét-Kupa Tekeversenyét. Az idei évben is nagyon szép számmal érkeztek a versenyzők a környékbeli sportegyesületekből. Külön férfi és női kategóriában folyt a verseny, mintegy 130 fő versenyzővel.

Megjelent a Nemzeti Bor Maraton reklámfilmje

2016. április 05. , kedd
Megjelent a Nemzeti Bor Maraton idei hivatalos reklámfilmje, amelyhez egy nyereményjáték is párosul. A bejegyzés megosztói között egy 2 fős, 2 éjszakás wellness hétvége kerül kisorsolásra a harkányi 4 csillagos Dráva Hotel jóvoltából.
1....12345....12
 • Elérhetőségek
 • Galéria
 • Kultúra
 • Látnivalók
 • Munkalehetőségek
 • Sport
 • Szálláshelyek
 • Testületi ülések
 • Videók
 • Városi KönyvtárWass Albert Művelődési Központ
  Kisbér Város Önkormányzata - 2870 Kisbér, Széchenyi u. 2. - Telefon: (+36 34) 552-002 - E-mail: titkarsag@kisber.hu