Kisbér város hivatalos honlapja
           
       

A Szociális Munka Napját ünnepelték a Kisbéri Kistérségi Szociális és Gyermekjóléti Alapellátási Központban

2018. november 27. , kedd
A Szociális Munka Napját ünnepelték a Kisbéri Kistérségi Szociális és Gyermekjóléti Alapellátási KözpontbanA Szociális Munka Napját ünnepelték a Kisbéri Kistérségi Szociális és Gyermekjóléti Alapellátási KözpontbanA Szociális Munka Napját ünnepelték a Kisbéri Kistérségi Szociális és Gyermekjóléti Alapellátási KözpontbanA Szociális Munka Napját ünnepelték a Kisbéri Kistérségi Szociális és Gyermekjóléti Alapellátási KözpontbanA Szociális Munka Napját ünnepelték a Kisbéri Kistérségi Szociális és Gyermekjóléti Alapellátási KözpontbanA Szociális Munka Napját ünnepelték a Kisbéri Kistérségi Szociális és Gyermekjóléti Alapellátási Központban

2018. november 20.-án délelőtt ünnepelték a Szociális Munka Napját a Kisbéri Kistérségi Szociális és Gyermekjóléti Alapellátási Központban. A szűk körű ünnepséget Finta János, az intézmény igazgatója nyitotta meg, majd Sinkovicz Zoltán, Kisbér város polgármestere köszöntötte a dolgozókat.

Immár hagyománnyá vált, hogy megünnepeljük a Szociális Munka Napját – kezdte beszédét a polgármester - hiszen ezen a napon ráirányítjuk a figyelmet azokra a szakemberekre, akik az év minden napján segítik, gondozzák a segítségre szoruló honfitársainkat. Beszédében a felelősségteljesség, a szakmai rátermettség, az áldozatvállalás és az őszinte együttérzés fontosságát hangsúlyozta. Hálásak vagyunk nekik, hiszen szép hivatást választottak, és évek vagy évtizedek óta nap, mint nap azon fáradoznak, hogy ápolják és kiszolgálják beteg embertársainkat. Nem könnyű, de önzetlen és sok örömet adó hivatás a szociális ágazatban dolgozók munkája, amelynek középpontjában a segítségre szoruló, szeretetre vágyó ember áll. Köszönet a családsegítőknek, a gyermekjóléti és idősellátás szakembereinek, akik munkájukat szívvel-lélekkel és szeretettel végzik. A krízishelyzetbe került, ápolásra szorult emberi életeket új reménnyel töltik meg az itt dolgozó szakemberek, akiket a rászorultak családtagjaikként szeretnek. Köszönettel és hálával tartozunk nekik, hogy áldozatos munkájukkal a rászorultak mindennapi életét segítik.
Az önkormányzat minden eszközzel igyekszik elismerni azt a munkát, amelyet a szociális szolgálatokban dolgozó munkatársak felkészülten és elkötelezetten végeznek, és itt a központ kisbéri telephelyén is két főt jutalmazott a képviselő-testület – fejezte be beszédét a polgármester.
Sinkovicz Zoltán ezután átadta a Szociális Munka Napja alkalmából a képviselő-testület által odaítélt, a szociális ellátás érdekében a Kisbéri Kistérségi Szociális és Gyermekjóléti Alapellátási Központban végzett kiemelkedő tevékenységéért és példaértékű munkájáért a jutalmat Trázsiné Török Mónika általános ápoló és asszisztensnek valamint Ferencziné Sebők Mónika szociális gondozó és ápolónak.

 • Elérhetőségek
 • Galéria
 • Kultúra
 • Látnivalók
 • Munkalehetőségek
 • Sport
 • Szálláshelyek
 • Testületi ülések
 • Videók
 • Városi KönyvtárWass Albert Művelődési Központ
  Kisbér Város Önkormányzata - 2870 Kisbér, Széchenyi u. 2. - Telefon: (+36 34) 552-002 - E-mail: titkarsag@kisber.hu