Kisbér város hivatalos honlapja
           
       

V. VÁROSI DISZNÓTOROS LAKOMA - 2019

2019. január 21. , hétfő
V. VÁROSI DISZNÓTOROS LAKOMA - 2019V. VÁROSI DISZNÓTOROS LAKOMA - 2019V. VÁROSI DISZNÓTOROS LAKOMA - 2019V. VÁROSI DISZNÓTOROS LAKOMA - 2019V. VÁROSI DISZNÓTOROS LAKOMA - 2019V. VÁROSI DISZNÓTOROS LAKOMA - 2019V. VÁROSI DISZNÓTOROS LAKOMA - 2019V. VÁROSI DISZNÓTOROS LAKOMA - 2019V. VÁROSI DISZNÓTOROS LAKOMA - 2019V. VÁROSI DISZNÓTOROS LAKOMA - 2019V. VÁROSI DISZNÓTOROS LAKOMA - 2019

V. Városi Disznótoros Lakoma. Ötödik alkalommal rendezte meg Kisbér városa a Disznótoros Mulatságát a Bánki Donát Szakképző Iskola aulájában 2019. január 19.-én este.

A gyönyörűen megterített és feldíszített teremben Takács József, a Wass Albert Művelődési Központ igazgatója üdvözölte a vendégeket, majd ismertette az est menetét. Ezt követően Sinkovicz Zoltán köszöntötte a vendégeket, köztük Czunyiné dr. Bertalan Juditot, a választókerület egyéni országgyűlési képviselőjét, Bozori Zsuzsannát, a Kisbéri Járási Hivatal vezetőjét, valamint azt a kínai delegációt, akik az ősz folyamán igen jelentős ruhaadományt adtak a városnak, és amelyeket folyamatosan eljuttatnak a rászoruló családoknak. A polgármester megnyitójában köszönetét fejezte ki mindenkinek, aki részt vett munkájával a lakoma létrejöttéhez, köztük dr. Fehér Péternek, akitől a 2 db., összesen 290 kg-os röfi érkezett, a WAMK valamint a Városigazgatóság munkatársainak, a Petőfi Sándor Általános Iskola konyhai dolgozóinak, a Táncsics Mihály Gimnázium diákjainak a felszolgálásért, Böröczki Tamásnénak a finom süteményeket, Tóth Tamásnak és nejének, akik a dekorációt készítették, Baher Gyulának, aki a hangosítást és a hangulatvilágítást végezte, Nagy Gábornak és csapatának, akik a büfét szolgáltatták. És végül, de nem utolsó sorban köszönet illeti azokat, akik a két röfit feldolgozták, ők Ferenczi József, Bársony Tibor, Várhegyi Lóránt, Ferenczi András, Polgár József, Hófer Jenő, Földes Péter, és Vaderna Tamás voltak. Megnyitója végén mindenkinek jó étvágyat és jó szórakozást kívánt a polgármester. Ezt követően Czunyiné dr. Bertalan Judit képviselő asszony köszöntötte a vendégeket, aki elmondta, hogy három oka van annak, hogy részt vesz a mulatságon. Az egyik, hogy nem tudott ellenállni a szívélyes meghívásnak, a másik, hogy hála az antibiotikumos kezelésnek túl van a vírusos megfázáson. A harmadik oka, ami miatt örömmel látogatott Kisbérre, az egy előző napi jó hír Kisbér lakóinak, amelyet szeretne személyesen közölni. Emlékeztetett arra a 2018. márciusi, Orbán Viktor miniszterelnök úr kisbéri látogatására, amikor Sinkovicz Zoltán polgármester kérésére miniszterelnök úr kormányzati segítséget ígért városunk fejlesztésére. Azóta egy átfogó koncepciót készítettek el közösen az önkormányzattal több éves ütemezésben, amelynek a támogatásáról most született döntés. Magyarország kgormánya tisztán hazai forrásból első ütemben 1.025.000.000 (Egymilliárd-huszonötmillió) forinttal támogatja Kisbér belvárosának a megújítását. Beszéde végén képviselő asszony sikerekben és egészségben gazdag boldog új évet kívánt Kisbér valamennyi lakójának, a jelenlévőknek pedig jó étvágyat és jó mulatást kívánt. A bőséges és finom falatok után igen jó hangulatban folyt a mulatság és a tánc, amelyhez Bednai Natália és Várfi Sándor biztosította a hangulatot.

 

További képekért kattintson ide!

V. VÁROSI DISZNÓTOROS LAKOMA - 2019
V. VÁROSI DISZNÓTOROS LAKOMA - 2019
V. VÁROSI DISZNÓTOROS LAKOMA - 2019
V. VÁROSI DISZNÓTOROS LAKOMA - 2019
V. VÁROSI DISZNÓTOROS LAKOMA - 2019
V. VÁROSI DISZNÓTOROS LAKOMA - 2019
 • Elérhetőségek
 • Galéria
 • Kultúra
 • Látnivalók
 • Munkalehetőségek
 • Sport
 • Szálláshelyek
 • Testületi ülések
 • Videók
 • Városi KönyvtárWass Albert Művelődési Központ
  Kisbér Város Önkormányzata - 2870 Kisbér, Széchenyi u. 2. - Telefon: (+36 34) 552-002 - E-mail: titkarsag@kisber.hu