Kisbér város hivatalos honlapja
           
       

Megérkeztek a gépek és a berendezések

2019. március 21. , csütörtök
Megérkeztek a gépek és a berendezésekMegérkeztek a gépek és a berendezésekMegérkeztek a gépek és a berendezésekMegérkeztek a gépek és a berendezésekMegérkeztek a gépek és a berendezésekMegérkeztek a gépek és a berendezések

Mint az ismeretes, Kisbér Város Önkormányzata „Helyi termékértékesítést szolgáló piacok infrastrukturális fejlesztése, közétkeztetés fejlesztése” tárgyú pályázatát az Irányító Hatóság támogatásra alkalmasnak ítélte, így a városi piac felújítása mellett lehetősége lett az önkormányzatnak az általános iskolában található konyha elavult és elhasználódott berendezéseinek, eszközeinek a cseréjére, illetve bővítésére is.

A lépviselő-testület a 2018. decemberi ülésén a legkedvezőbb ajánlatot adó Adu Kft. bruttó 12.466.980.- forintos ajánlatát fogadta el, aki a mai napon (2019.03.11.) leszállította a gépeket, berendezéseket, és megkezdte azok beszerelését.

Tekintettel arra, hogy a pályázatban 10.602.215.- ft. állt rendelkezésre az ajánlatokban szereplő eszközök és berendezések beszerzésére, ezért a hiányzó forrást, az 1.864.765.- Ft-ot saját költségvetésére biztosította az önkormányzat.

A fejlesztés a következőket tartalmazza :
Sütő-főző tér :
- 1 db. elektromos olajsütő (2x22 literes és tartozékai;
- 2 db. 3,5 KW-os teljesen rozsdamentes elektromos zsámoly;
- 1 db. 6 KW-os teljesen rozsdamentes elektromos zsámoly;
- 1db. 41 literes tészta dagasztógép;
- professzionális galuskaszaggató gép tartozékaival;
- 6 db. rozsdamentes vízmelegítő rendszer;
- 4 db. stokedli (rozsdamentes lap, szintezhető lábak).

Fekete mosogató : Rozsdamentes tálak, rozsdamentes galuskaszaggató, rozsdamentes lábasok fedővel, rozsdamentes állványok polcokkal, összesen 11 db.

Ételszállító részleg : rozsdamentes ételszállító badellák (10 literes 6 db., 15 literes 6 db., 25 literes 8 db.), 3 db. különböző méretű Salgo polcrendszer.

Fehér mosogató : Felnyíló tetős 20 literes automata mosogató gép tartozékokkal (rozsdamentes befutó asztal, rozsdamentes kifutó asztal, 16 literes vízlágyító, rozsdamentes asztal az átadópulthoz).

Szárazárú raktár : 7 db. különböző méretű Salgo polcrendszer.

Hűtő raktár 1db. komplett 405x150x240 cm-es, amely tartalmaz 1 db. fagyasztó kamrát (-20 C fok), 2 db. hűtőkamrát (0-4 C fok), a kamrák komplett gépészetét és szerelését.

A projekt konyhafejlesztési része ezen felül 120 db szék, 36 db asztal és 1 db indukciós hurok beszerzését is tartalmazza bruttó 2.297.933.- ft. értékben, melyekről, annak megérkezésekor szintén beszámolunk.

KISBÉR NEKÜNK ÉPÜL !

 • Elérhetőségek
 • Galéria
 • Kultúra
 • Látnivalók
 • Munkalehetőségek
 • Sport
 • Szálláshelyek
 • Testületi ülések
 • Videók
 • Városi KönyvtárWass Albert Művelődési Központ
  Kisbér Város Önkormányzata - 2870 Kisbér, Széchenyi u. 2. - Telefon: (+36 34) 552-002 - E-mail: titkarsag@kisber.hu