Kisbér város hivatalos honlapja
           
       

GÁZÓRA LEOLVASÁS (2020.04.30.)

4. ÜTEM

2020. április 30. , csütörtök

Tisztelt kisbéri és hántai lakosok illetve tisztelt Kisbéren és Hántán ingatlannal rendelkező tulajdonosok!

A kialakult járványügyi helyzet miatt idén áprilisban az éves ellenőrző gázóra leolvasás elmarad.

Ettől függetlenül természetesen a szolgáltatónak (is) a célja, hogy minden ügyfél a valós mérőállás alapján kapja meg az elszámoló számlát. A Nemzeti Közművek hivatalos közleménye itt: https://www.nkmenergia.hu/…/Sajtokozle…/aktualis/2020/04-09…
 
13 éve járok az Önök településére, legtöbbjükkel már személyesen is ismerjük egymást. Tisztelettel kérem Önöket, hogy legyenek szívesek elküldeni nekem az aktuális mérőállásokat. (Függetlenül attól, hogy havi diktálás vagy átalány alapján fizetik a számlájukat). Az elszámoló számlájukat a nekem elküldött mérőállás alapján állítja ki a szolgáltató.
 
FONTOS!
 
4 ütemben fogom kérni az állásokat, abban a sorrendben ahogyan olvasni szoktam. Kérem Önöket CSAK ezekről a címekről küldjék mindig mert amíg az egyik feladattal nem végeztem addig a következő feladatot nem kapom meg, nem tudom rögzíteni (nincs hova). Mindig időben tájékoztatni fogom Önöket, hogy mely utcák következnek. Létrehoztam csak erre az átmeneti időszakra egy email címet: kisber.gazora@freemail.hu
 
4. (utolsó) ütemben a mai naptól (2020.04.30.) a következő utcákból várom a mérőállásokat: ANGOL KERT, BATTHYÁNY TÉR, KOSSUTH, MUSKÁTLI, PATAK, PETŐFI, SZENT IMRE és HÁNTA TELEPÜLÉS ÖSSZES UTCÁJA.
 
Határidő: 2020. május 6 (szerda) 17 óra
 
A mérőóra álláson kívül szükségem van az egyértelmű beazonosításhoz a FOGYASZTÓ NEVére, a FOGYASZTÁSI HELY CÍMére és a MÉRŐ GYÁRI SZÁMának UTOLSÓ 4 SZÁMJEGYére (Megtévesztő lehet, hogy egyes típusú mérőkön a hitelesítés éve (bekeretezve) közvetlenül a gyári szám után van, ne azt küldjék. Köszönöm!).
 
Természetesen egy levélben több állást is küldhetnek (családtagokét, szomszédokét stb), sőt ezt külön meg is köszönöm! 2 fontos dolog: fénykép nem kell és itt a facebook-on kérem, ne írjanak ez ügyben. KÖSZÖNÖM!
 
Tisztában vagyok vele, hogy ez az üzenet nem fog eljutni minden ügyfélhez, ezért tisztelettel megkérném Önt aki ezeket a sorokat olvassa, hogy legyen szíves eljuttatni ezt az infót a szomszédba, szülőkhöz, nagyszülőkhöz, idősebb emberekhez vagy bárkihez akiről tudja, hogy rendelkezik gázmérővel.

Ha valakinek nem áll módjában email-ben elküldeni, akkor természetesen telefonon is küldhetnek sms-t, (MMS-t nem tudok fogadni). (06-20/745-5405)
 
Ha hívni szeretnének, akkor kérem csak május 4 (hétfő) 8 óra után tegyék.
 
SEGÍTSÉGÜKET, MEGÉRTÉSÜKET, EGYÜTTMŰKÖDÉSÜKET HÁLÁSAN KÖSZÖNÖM!

Jó egészséget kívánok mindenkinek, vigyázzanak magukra!
 

Üdvözlettel:

Lehovecz László

  • Elérhetőségek
  • Galéria
  • Kultúra
  • Látnivalók
  • Munkalehetőségek
  • Sport
  • Szálláshelyek
  • Testületi ülések
  • Videók
  • Városi KönyvtárWass Albert Művelődési Központ
    Kisbér Város Önkormányzata - 2870 Kisbér, Széchenyi u. 2. - Telefon: (+36 34) 552-002 - E-mail: titkarsag@kisber.hu