Kisbér város hivatalos honlapja
           
       

Közélet

E.ON tájékoztatása - üzemszünet értesítő (2021.02.23.)

2021. február 16. , kedd
Szolgáltatásaink kiváló minősége és a biztonságos ellátás érdekében folyamatos korszerűsítést hajtunk végre hálózatunkon. A tervszerű fejlesztések elvégzéséhez elengedhetetlen a szolgáltatás időszakos szüneteltetése. Ezért a településükön áramszünet várható a következő időszakban:

Háziorvos tájékoztatása

2021. február 14. , vasárnap
Tisztelt Kisbéri Lakosok!

2021.02.04-én csütörtökön megkezdtük a felnőtt lakosság koronavírus-fertőzés elleni oltását. Igaz, most csak az egészségügyi hatóság által küldött, az oltásra jelentkezett legidősebb betegeinket tudjuk beoltani.

VÉRADÁS!

2021. február 11. , csütörtök
Adj vért és ments meg 3 életet!

A Kisbéri Alma Gyógyszertár tájékoztatása

2021. február 11. , csütörtök
Tájékoztatjuk a Kisbéri Járás lakosságát, hogy a Kisbéri Alma Gyógyszertárral kapcsolatos információkat (aktuális és ügyeleti nyitva tartás stb.) ezentúl saját facebook oldalukon tekinthetik meg.

Lakossági tájékoztató - parkolás!

2021. február 05. , péntek
Felhívjuk a tisztelt autósok figyelmét, hogy a körforgalom melletti parkoló egy részén újra időkorlátos parkolási rend lépett érvénybe. A környező üzleteket látogató vevők számára szeretnék napközbeni szabad parkolóhelyeket biztosítani, ezért a képen látható 7 db parkolóhelyre ismét bevezettük az egy óra időtartamban limitált parkolást, amely természetesen továbbra is ingyenes.

Megújul Kisbér

2021. február 03. , szerda
Beruházás beruházást követ Kisbéren. A főtér rekonstrukcióján kívül számos fejlesztés van folyamatban a városban. Ezekről, a tavalyi évről és a tervekről Sinkovicz Zoltán polgármestert kérdeztük.

Tájékoztató a szelektív hulladékszállítás 2021. évi rendjéről

2021. január 07. , csütörtök
Társaságunk az elmúlt évhez hasonlóan 2021-ben is térítésmentesen végzi a háztartásonkénti szelektív hulladékgyűjtést. Havonta két alkalommal lehetősége van az újrahasznosítható, illetve egy alkalommal a komposztálható hulladék elszállíttatására az előre meghirdetett (a PDF 2. oldalán feltüntetett) szállítási napokon.

Újévi köszöntő

2020. december 31. , csütörtök
Nemsokára eljön az újesztendő, ami a jókívánságok és a köszönet ideje.

Kellemes Ünnepeket Kívánunk!

2020. december 21. , hétfő
Kisbér Város Önkormányzata és Polgármesteri Hivatala nevében áldott, békés karácsonyi ünnepeket és sikerekben gazdag boldog új évet kívánunk!

Tájékoztató a Magyar Honvédség nyújtotta lehetőségekről

2020. december 21. , hétfő
Mellékletben megtalálhatóak a Magyar Honvédség nyújtotta lehetőségekről szóló rövid tájékoztatók, valamint a szóróanyagok:
 
1....12345....186
 • Elérhetőségek
 • Galéria
 • Kultúra
 • Látnivalók
 • Munkalehetőségek
 • Sport
 • Szálláshelyek
 • Testületi ülések
 • Videók
 • Városi KönyvtárWass Albert Művelődési Központ
  Kisbér Város Önkormányzata - 2870 Kisbér, Széchenyi u. 2. - Telefon: (+36 34) 552-002 - E-mail: titkarsag@kisber.hu