Kisbér város hivatalos honlapja
           
       

Közélet

A százéves Erzsi nénink

2010. november 28. , vasárnap
Századik születésnapját ünnepelte Fodor Imréné Erzsi néni a kisbéri Őszi Napfény Idősek Otthonában.

Így rontottuk el, legyen kiút!

2010. november 27. , szombat
Való igaz, most már látjuk, elvétettük, elvesztettük termelő és gazdálkodó képességünket, elrontottuk, ami jól működött. A magyar mezőgazdaság és élelmiszeripar, messze nem képes adottságai és lehetőségei szerint gazdálkodni.

Kincsem születése

2010. november 25. , csütörtök
Kisbéri emberek lévén, büszkék vagyunk múltunkra, történelmünkre, így városunk történelmének fontos személyiségeire, sőt lovaira. A csodás versenyló, a Kincsem minden korban figyelmet érdemel. Örömmel újságoljuk el, adjuk közhírré a következő sorokat.

Malomsoki László

Szüreti bálon ropták a táncot a hántaiak

2010. november 25. , csütörtök
Október 16-án 19 órától hagyományőrző jellegű műsorral indítottuk az aznapi szüreti bált a hántai Skrihár József Művelődési Házban. A Lurkó Klub lelkes kis tagjaival hangulatkeltésként felelevenítettük a szüretek, a szüreti felvonulások szokásait; volt szüreti szőlőkoszorú,eljátszottuk a szőlőlopást is.

Szüret Kisbéren, a Véncser dűlőben

2010. november 24. , szerda
Befejeződött a szüret. A hagyományoknak megfelelően szeptember közepén kezdődött az őszt leginkább szimbolizáló gyümölcs szedése Jaross János szőlőjében, a Véncser dűlőben. Ebben a család tagjai segédkeztek. Több korosztályban immáron az unokák is serényen szedték a szőlőt, Jancsi bácsi és Ildikó asszony nagy örömére.

Kovács Péter szereti a madarakat

2010. november 24. , szerda
Kovács Péter szereti a madarakat. Ez a kijelentés elég egyszerű, de aki jár nála a Kincsem utcában, meggyőződhet róla. A kislányommal mentem megnézni őket, ott jártamkor éppen bejött egy ismerős is az utcáról gyönyörködni az állatokban.

A kisbéri vásárban...

2010. november 24. , szerda
A kisbéri vásárban sok portékát kínálnak a kereskedők, az árusok, a termelők. Aki csak nézelődni szeret, vagy beszélgetni a sok ismerőssel, az árussal, az szívesen megáll Borszuk Sándorné kicsi asztala előtt, aki kedves kis virágocskáit, csokrait kínálta a vevőknek.

Bűnmegelőzési hírlevél 2010. november

2010. november 15. , hétfő
A családon belüli erőszak és a távoltartás


„A családon belüli erőszakról az utóbbi időben több szó esik. Egy szélesebb körű társadalmi vita bontakozott ki, a megoldás azonban még messze van. Egyre több tragédiáról hallunk, mind több és több áldozat jelentkezik, és a közvélemény növekvő figyelme kíséri a történéseket.”
(Pató Erika)

Tisztelt Adózók!

2010. november 14. , vasárnap
Az elmúlt években sok kellemetlenséget okozott mind az ügyfeleinknek, mind az adóhatóságnak, hogy a gépjármű tulajdonjogában bekövetkezett változással kapcsolatos bejelentési kötelezettségének sem az eladó (átruházó) sem a vevő nem tett eleget, ezért a korábbi tulajdonosok terhére voltunk kénytelenek gépjárműadó fizetési kötelezettséget megállapítani

Elkészült a Városi Könyvtár új weblapja!

2010. november 10. , szerda
 • Elérhetőségek
 • Galéria
 • Kultúra
 • Látnivalók
 • Munkalehetőségek
 • Sport
 • Szálláshelyek
 • Testületi ülések
 • Videók
 • Városi KönyvtárWass Albert Művelődési Központ
  Kisbér Város Önkormányzata - 2870 Kisbér, Széchenyi u. 2. - Telefon: (+36 34) 552-002 - E-mail: titkarsag@kisber.hu