Kisbér város hivatalos honlapja
           
       

Galéria

Hordógurítással avatták fel a Kishomok utcát

2019. július 24. , szerda
A babona szerint, aki elsőként kel át egy új hídon vagy úton, azt balszerencse éri. Mivel a hordó lesz az első, őt éri a balszerencse, méghozzá az, hogy csapra verik és kiürítik a tartalmát. A tegnapi Véncser utcai avatáshoz hasonlóan így volt ez ma (július 23.) este is, amikor az utca lakóival közösen avatták fel a Kishomok utcát, amely szintén új meleg aszfaltos burkolatot kapott.

Hordógurítással avatták fel a Véncser utcát

2019. július 24. , szerda
A babona szerint, aki elsőként kel át egy új hídon vagy úton, azt balszerencse éri. Mivel a hordó lesz az első, őt éri a balszerencse, méghozzá az, hogy csapra verik és kiürítik a tartalmát. Így volt ez Kisbéren is 2019. július 22-én este, ahol az utca lakóival közösen avatták fel a Véncser utcát, amely új meleg aszfaltos burkolatot kapott.

M4Sport forgatása a Kisbéri Mini-Magyarország Makettparkban

2019. július 24. , szerda
Sinkovicz Zoltán, Kisbér város polgármestere és Takács József, a Kisbéri Wass Albert Művelődési Központ és Városi Könyvtár igazgatója fogadta július 22-én a Mini-Magyarország Parkban az M4Sport TV forgatócsoportját és azt a két kerékpártúrázót, akik a TV Kerékpártúra magazin sorozatában népszerűsítik az ország turisztikai látványosságait. A tv felvételen Takács József adott tájékoztatást a makettparkról, a város turisztikai látványosságairól és a város jövőbeni turisztikai fejlesztéseiről.

IDENTITÁS KONFERENCIA A WAMK-BAN

2019. július 24. , szerda
Kisbér Város Önkormányzata, valamint a Komárom-Esztergom Megyei Önkormányzat a Terület- és Településfejlesztési Operatív Program „A helyi identitás és kohézió erősítése” című felhívására támogatási kérelmet nyújtott be, amelyet a Pénzügyminisztérium Regionális Fejlesztési Operatív Program Irányító Hatósága a 2018. június 18-án kelt támogatói döntése alapján támogatásban részesített. Az elnyert összeg 55 Millió Ft.

Mezőgazdasági Múzeumban a Kincsem

2019. július 24. , szerda
Imperiál híres magyar versenylovak kiállítást.

Megérkeztek az asztalok és székek

2019. március 21. , csütörtök
Mint arról már beszámoltunk, Kisbér Város Önkormányzata „Helyi termékértékesítést szolgáló piacok infrastrukturális fejlesztése, közétkeztetés fejlesztése” tárgyú pályázatát az irányító hatóság támogatásra alkalmasnak ítélte, így a városi piac felújítása mellett lehetősége lett az önkormányzatnak az általános iskolában található konyha elavult és elhasználódott berendezéseinek, eszközeinek a cseréjére, illetve bővítésére is.

MEGEMLÉKEZÉS AZ 1848/49-ES FORRADALOM ÉS SZABADSÁGHARCRA

2019. március 21. , csütörtök
Megemlékezés az 1848/49-es forradalom és szabadságharcra. 2019. március 15.-én este tartotta Kisbér városa az 1848/49-es forradalom és szabadságharc emlékére tartott ünnepi megemlékezését.

Koszorúzás a Petőfi szobornál

2019. március 21. , csütörtök
2019. március 15.-én este tartotta Kisbér városa az 1848/49-es forradalom és szabadságharc emlékére tartott ünnepi megemlékezését.

RÉSZTVÉTLÁTOGATÁS

2019. március 21. , csütörtök
2019. március 12.-én délelőtt Sinkovicz Zoltán, Kisbér város polgármestere és dr. Szeiffert Ivett aljegyző részvétlátogatást tett a hétvégén tragikus balesetben elhunyt kisbéri Nagy Ádám hozzátartozóinál.

Megérkeztek a gépek és a berendezések

2019. március 21. , csütörtök
Mint az ismeretes, Kisbér Város Önkormányzata „Helyi termékértékesítést szolgáló piacok infrastrukturális fejlesztése, közétkeztetés fejlesztése” tárgyú pályázatát az Irányító Hatóság támogatásra alkalmasnak ítélte, így a városi piac felújítása mellett lehetősége lett az önkormányzatnak az általános iskolában található konyha elavult és elhasználódott berendezéseinek, eszközeinek a cseréjére, illetve bővítésére is.
 
1....12345....44
 • Elérhetőségek
 • Galéria
 • Kultúra
 • Látnivalók
 • Munkalehetőségek
 • Sport
 • Szálláshelyek
 • Testületi ülések
 • Videók
 • Városi KönyvtárWass Albert Művelődési Központ
  Kisbér Város Önkormányzata - 2870 Kisbér, Széchenyi u. 2. - Telefon: (+36 34) 552-002 - E-mail: titkarsag@kisber.hu