Kisbér város hivatalos honlapja
           
       

Galéria

90 évest köszöntött az önkormányzat

2022. május 16. , hétfő
Sinkovicz Zoltán, Kisbér város polgármestere, 2022. május 16-án délelőtt Hántán, Ady Endre utcai otthonában, köszöntötte lánya társaságában Nagy Istvánnét kilencvenedik születésnapja alkalmából.

Nyugdíjba vonuló köszöntése

2022. május 14. , szombat
Sinkovicz Zoltán, Kisbér város polgármestere, valamint az önkormányzat képviselő-testülete 2022. május 12-én délután köszöntötte nyugdíjba vonulása alkalmából Csótár Zoltánt, a Kisbéri Városigazgatóság dolgozóját.

A 101 éves Irénke nénit köszöntötték

2022. május 14. , szombat
„A ráncok csak azt jelzik, hol a mosoly helye.”
(Mark Twain)

Megnyílt az új kisbéri OMV töltőállomás

2022. május 06. , péntek
A meghirdetett időpontban, 2022. május 3-án pontosan 12 órakor megkezdte működését Kisbéren Magyarország legmodernebb OMV töltőállomása.

Rajzpályázat díjátadó és kiállítás megnyitó

2022. április 28. , csütörtök
Díjátadó és kiállítás megnyitó. 2022. április 27-én délután tartották a Wass Albert Művelődési Központ és Városi Könyvtár által, a Föld Napja alkalmából kiírt rajzpályázat díjátadó ünnepségét, és a beérkezett pályázatok kiállításának megnyitóját.

Tojásfa a WAMK előtt

2022. április 13. , szerda
Ma délelőtt a Kisbéri Gyöngyszem Óvoda és Bölcsőde Süni és Aranyhal csoportja sétált el hozzánk, és hoztak a tojásfára tojásokat. Köszönjük a látogatást és a díszeket a gyerekeknek és az óvónéniknek!

Bemutatkozó látogatás a U-Shin kisbéri gyáregységében

2022. április 08. , péntek
Mint az sokunk előtt ismert, a U-Shin kisbéri gyáregységénél nemrég vezetőváltás történt. Az új operatív igazgató, Balogh Andrea ebből az alkalomból, valamint abból az alkalomból, hogy a japán anyagyárból és más gyáregységből vezetők látogattak el Kisbérre, kölcsönös bemutatkozásra hívta Sinkovicz Zoltánt, Kisbér város polgármesterét.

Bokrétaünnep a tanuszodánál

2022. március 30. , szerda
A bokrétaünnep az építők és építtető(k) közös ünnepe, amelyet az épület tartószerkezetének elkészültekor szoktak megtartani.

Adásvételi szerződés aláírása a Rákóczi Szövetséggel

2022. március 30. , szerda
Önkormányzatunk tervei között szerepelt a Táncsics Mihály Gimnázium melletti ingatlan megvásárlása. Az ingatlannak két tulajdonosa van (volt), a Magyar Vöröskereszt és a Rákóczi Szövetség. Ez utóbbival, a Rákóczi Szövetséggel megszületett az egyezség, hogy forgalmi áron eladják tulajdonrészüket az önkormányzatunknak, melynek adásvételi szerződését 2022. március 29-én délután aláírtak.

Útfejlesztés

2022. március 29. , kedd
A Belügyminisztérium még 2021. decemberében Kisbér Város Önkormányzatát 79,3 millió Ft vissza nem térítendő támogatásban részesítette, amely önkormányzati útfejlesztésre fordítható és a Képviselő-testület döntése értelmében a csatolt képeken látható Kozma Ferenc utca úttestének a felújítására fogjuk fordítani.
 
1....12345....61
 • Elérhetőségek
 • Galéria
 • Kultúra
 • Látnivalók
 • Munkalehetőségek
 • Sport
 • Szálláshelyek
 • Testületi ülések
 • Videók
 • Városi KönyvtárWass Albert Művelődési Központ
  Kisbér Város Önkormányzata - 2870 Kisbér, Széchenyi u. 2. - Telefon: (+36 34) 552-002 - E-mail: titkarsag@kisber.hu